Baba Vanga voorspelde Brexit…

De Bulgaarse Baba Vanga haalde vorig jaar het nieuws omdat ze in 1996 op 85-jarige leeftijd onder meer de aanslagen van 11 september 2001, de opkomst van terreurgroep IS en de grote tsunami van 2004 voorspeld zou hebben (bron NineforNews).

Nu wordt door haar volgers beweerd dat ze ook de Brexit, het Britse vertrek uit de Europese Unie, heeft voorspeld. Baba Vanga zei namelijk dat Europa in het jaar 2016 niet langer zal zijn hoe we het kennen en een groot deel van zijn bevolking zal verliezen. Dat schrijft de Britse Daily Mirror. Veel mensen zien daar nu een voorspelling van de Brexit in. In 2016 zou Europa ook worden geconfronteerd met meerdere catastrofes, zo zei de vrouw tientallen jaren geleden al.

De aanhangers van de helderziende, die ook wel de Nostradamus van de Balkan wordt genoemd, claimen dat ze in 85 procent van de gevallen gelijk had. De vrouw werd in 1911 in Macedonië geboren als Vangelia Pandeva Dimitrova. Na een grote storm, waarbij ze op mysterieuze wijze haar zicht verloor, zou ze haar eerste visioenen hebben gekregen. Ze geloofde dat ze tijdens de storm de gave had gekregen om de toekomst te voorspellen en mensen te genezen. Baba beweerde zelf dat ze de visioenen kreeg van ‘onzichtbare wezens’ die haar informatie over de toekomst gaven, wezens waar ze zelf geen verklaring voor had. Die wezens zouden haar de visioenen hebben gegeven over de aanslagen van 11 september, de grote tsunami van 2004 in de Indische Oceaan en de opwarming van de aarde. Haar laatste voorspelling was dat een 10-jarig blind meisje dat in Frankrijk woont haar gave zou overerven (Nieuwsblad).

Lees ook:Blinde Baba Vanga voorspelde toekomst…
Lees ook:Voorspellingen van Baba Vanga voor 2018…
Lees ook:Chris Zoet voorspelde in 2009 aanslag in metro Moskou!!!
Lees ook:Wat staat ons te wachten in 2018…
Lees ook:Indiase goeroe Sai Baba is niet meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>