Chris Hemsworth kruipt opnieuw in zijn rol als George Kirk…

De Australische acteur Chris Hemsworth kruipt opnieuw in zijn rol als George Kirk in de film Star Trek. Hemsworth heeft een rol in de veertiende bioscoopfilm, die maandag officieel werd aangekondigd door Paramount Pictures. Hoewel de acteur niet te zien is in Star Trek Beyond, , nam Hemsworth de rol van Kirk al eerder voor zijn rekening. Dat deed hij in 2009 (Star Trek) en 2013 (Star Trek Into Darkness).

De fans van Star Trek kregen nog meer goed nieuws te horen: Netflix kondigde namelijk aan de rechten te hebben verworven van alle afleveringen van de tv-serie. Vanaf eind dit jaar kunnen abonnees kijken naar Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation, Star Trek Deep Space Nine, Star Trek: Voyager en Star Trek: Enterprise. Ook de nieuwe tv-serie, die vanaf begin volgend jaar verschijnt, is te volgen via Netflix.

Een maand eerder kwam het trieste nieuws naar buiten dat de Amerikaanse acteur Anton Yelchin op merkwaardige wijze om het leven is gekomen. De 27-jarige acteur werd aangereden door zijn eigen auto op de oprit van zijn huis in Los Angeles. Zijn lichaam werd klem tussen de auto en een stenen brievenbus aangetroffen. Op dat moment draaide de auto stationair. De politie onderzoekt de exacte oorzaak van het ongeluk, maar vermoedelijk is de auto onverwacht in beweging gekomen.  Yelchin, die werd geboren in de Sovjet-Unie, brak bij het grote publiek door als acteur in de misdaadfilm Alpha Dog. Zijn grootste rol speelde hij in meerdere Star Trekfilms. In het nieuwste deel is hij dan nog te bewonderen.

Lees ook:Mr. Spock is er niet meer…
Lees ook:Netflix komt met podcastkanaal Stranger Things…
Lees ook:Sense8; de hitsensatie uit Amerika…
Lees ook:Star Wars: The Force Awakens binnenkort in de bios te bewonderen…
Lees ook:(Video hersteld): Spirituele Britse ster bij de Madiwodo Show …

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>