Lezing over graancirkels Robbert van den Broeke…

Misschien interessant om nu alvast in je agenda te zetten. In samenwerking met ‘Sky High Creations’ zal Robbert van den Broeke een lezing verzorgen op donderdagavond 8 september in Oud- Beijerland. Deze lezing zal vooral in het teken staan van de graancirkels die al jarenlang rondom Robbert verschijnen.

De eerste lezing van het seizoen gaat bij Sky High Creations traditioneel over graancirkels. Dit jaar valt de eer te beurt aan medium Robbert van den Broeke. Robbert is bekend om zijn connectie met het graancirkel fenomeen. Sinds midden jaren 90 ontstaan er in zijn nabije omgeving graancirkels. Onder andere in 1998 in een tarwe veld vlak achter zijn huis. De Amerikaanse graancirkel onderzoekster Nancy Talbot was erbij in de nacht dat deze ontstond. Later heeft Eltjo Haselhoff, een Nederlandse natuurkundige zijn bekende lichtbol theorie bewezen na grondig onderzoek van deze graancirkel. De laatste jaren verschijnen er naast veel graancirkels in de buurt van Hoeven en Standaarbuiten waar Robbert woont, ook veel grascirkels. Robbert zal vertellen wat de graancirkels voor hem betekenen en hoe deze passen in zijn leven als medium.

Aanmelden voor deze lezing kan door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van “Robbert van den Broeke”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

Lees ook:Website Robbert van de Broeke…
Lees ook:Interview met Robbert van den Broeke in Paravisie…
Lees ook:Robbert van den Broeke stapt weer naar de politie…
Lees ook:Paragnost in gevecht met boerin
Lees ook:Paragnost bekend van tv beschuldigd van oplichting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>