Yogaweekend in de Zeeuwse buitenlucht…

Toe aan een weekend voor jezelf? Wat dacht je van het weekend retreat; ‘In je element – Vinyasa Flow. Een heerlijk weekendje weg voor het welzijn van body & mind. Inspirerende trainers en mooie workshops op de prachtige locatie van Kuuroord De Schouw, tussen Zierikzee/Renesse, omgeven door ruimte en rust en de Zeeuwse buitenlucht.

Elementen yoga is een flow door de elementen aarde, water, vuur en lucht. Deze elementen vormen de basis van ons lichaam, onze energie. De prachtige combinatie van yoga, wellness, frisse zeelucht en wandelen helpt je geest verstillen en geeft je nieuwe positieve energie en levenskracht.  Deze retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat.  Arrangement: logies met volpension en programma. Maaltijden: biologisch vegetarische keuken. Logies: 1, 2 en 3/4 persoonskamer met of zonder toilet, groepszaal of in eigen tentje of camper. Programma: 6/7 lessen en workshops. Wellness: sauna’s, warmwaterbad, voetenbad, zonnebank, buitenzwembad en ligweide. Vrije tijd: wandelen, wellness en relaxen. Optioneel: massage, privé-coaching. Prijzen: tussen € 250 en € 395 (zie onder) Wie: alle leeftijden, met/zonder ervaring.

De organisatie is in handen van Claudia van der Tier, eigenaresse van yogastudio ’Pop-up Yoga Haarlem’. Ze staat bekend om haar vloeiende en creatieve lessen waarin het creëren van harmonie tussen lichaam en geest centraal staat. “Mensen samenbrengen, enthousiasme verspreiden en een lach toveren op je gezicht! Dat is mijn missie! Ik geloof dat we door yoga, beweging, bewustwording en plezier ons leven wat lichter en vrolijker kunnen maken en ons hart kunnen openstellen voor alles wat het leven ons te bieden heeft!” Sinds 2009 geeft ze op verschillende plekken in binnen- en buitenland yogales. Haar lessen zijn gebaseerd op Shiva Rea‘s Prana Vinyasa Yoga. Creatief, spontaan, levendig en vol met enthousiasme. “Ik kijk naar de energie van de dag, de energie van de groep. Daardoor is iedere les anders. Go with the flow!” Kijk voor meer informatie op: www.fitbodymind.nl.

Lees ook:Eerste editie YogaFest in Amsterdam…
Lees ook:Yogaweekend ‘Riding the Waves of the Heart’ op Terschelling…
Lees ook:Kom naar het Yogaweekend Veluwe…
Lees ook:SpiritueleReizen helpt je bij het vinden van de juiste reis…
Lees ook:Laat je inspireren tijdens Yoga Festival Terschelling…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>