Labradoriet; een machtig mooie steen met fijne eigenschappen…

Ben je hooggevoelig? Dan kan Labradoriet een goede steen voor je zijn. Het is een steen met vele eigenschappen. Labradoriet schermt je aura af.  Hierdoor behoudt je je  energie, lekt energie niet weg  en word je minder snel moe. Een ander bijkomend voordeel is dat het negatieve (niet gewenste) energieën afstoot.

Labradoriet is een ‘kleurloos, wit en groen steen met stukken blauwe, groene, rode of geelachtige glans als deze gepolijst is. Er zijn twee soorten Labradoriet: Spectroliet  is een donker soort. De steen is doorzichtig tot doorschijnend. Goud Labradoriet is transparant en heeft een goudgele kleur. Het mooie aan deze steen is dat het dus een barrière kan vormen voor negatieve energieën en invloeden van buitenaf. Bovendien verwijdert de steen ook denkvormen die in je aura vastzitten.

Ben je regelmatig bang of onzeker? Labradoriet zorgt ervoor dat deze gevoelens verdwijnen. Misschien loop je wel rond met veel bagage uit het verleden. Deze steen helpt je bij het geven van een plaatsje ervan. Het versterkt het geloof in het zelf en het vertrouwen in de wereld om je heen. Ben je druk in je hoofd?  Labradoriet kalmeert en geeft je de rust om in te zien wat echt belangrijk is. Hierdoor ontstaan nieuwe ideeën wat je kan helpen om (mogelijk) meer in balans te komen. Ben je toe aan veranderingen?  Labradoriet kan je net dat steuntje in de rug geven en schenkt kracht en volharding. Daarnaast kun je de steen voor veel andere aandoeningen gebruiken. Labradoriet behandelt onder meer aandoeningen aan de ogen en de hersenen, verlicht stress en reguleert de spijsvertering. Het behandelt koude, jicht en reumatiek, brengt hormonen in balans, verlicht menstruele pijn en verlaagt de bloeddruk. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat ik zelf enorm blij ben met mijn edelstenen en ze graag gebruik voor diverse doeleinden, maar nooit een arts (geneesheer etc.) kunnen vervangen (bron en foto’s internet).

Lees ook:Wie goed is voor zijn stenen, zal daar zeker profijt van hebben
Lees ook:Maak kennis met dalmatiër jaspis…
Lees ook:Het is bijna voorjaar; tijd om je aura schoon te maken…
Lees ook:Dendriet; een prachtige steen met vele eigenschappen…
Lees ook:Lief zijn voor edelstenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>