Edelstenen- en mineralenbeurs Mineralz…

Misschien leuk om nu alvast in je agenda te zetten. Mineralz houdt op zondag 11 september van 10.00 tot 17.00 uur een internationale edelstenen-en mineralenbeurs. De beurs vindt plaats in de Leerfabriek aan de Almijstraat 14 in Oisterwijk. Entreeprijs 2,50 euro p/p (kinderen tot 12 jaar gratis).

Wat kun je zoal verwachten:

- ruwe en geslepen edelstenen en mineralen
- sieraden van en met edelstenen
- fossielen
- edelsteencreaties
- aanverwante artikelen zoals natuurlijke wierook
- uitleg over de werking van edelstenen en mineralen
- uitleg over het werken met edelstenen en mineralen
- een leuke puzzeltocht voor de kinderen.

José de Rooij en Ran Kanters, zijn al jaren gepassioneerde verzamelaars van edelstenen en mineralen. “Zowel het uiterlijk als de werking van stenen hebben ons altijd gefascineerd. Vele beurzen, markten, musea en winkels hebben we bezocht. Hierdoor werd ons enthousiasme over al deze pracht uit de natuur alsmaar groter. Onze verzameling werd gigantisch. Tijdens onze speurtochten ontdekten we al snel dat de prijzen en de kwaliteit van de aangeboden edelstenen en mineralen erg verschillend waren en het aanbod vaak gering. Op mineralenbeurzen konden we meestal ons hart ophalen, in winkels was er weinig aanbod en dit was vaak erg duur. Dit bracht ons op het idee om zelf edelstenen en mineralen te gaan verkopen. In het begin stonden we alleen op markten en beurzen, maar sinds begin 2009 verkopen wij ook via onze webwinkel en, op afspraak, aan huis. Wij bieden edelstenen en mineralen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Door ons enthousiasme zijn we uitgegroeid tot een onderneming met een ruim aanbod op het gebied van edelstenen en mineralen zoals ruwe mineralen, geslepen mineralen, sieraden en cadeauartikelen.” Kijk voor meer info op: www.mineralz.nl.

Lees ook:Mineralz houdt internationale mineralen-en edelstenenbeurs in Oisterwijk…
Lees ook:Bijzondere mineralenbeurs in Oisterwijk…
Lees ook:Mineralenbeurs Minerant in Antwerpen…
Lees ook:Internationale Mineralenbeurs in Broodfabriek Rijswijk…
Lees ook:Mineralen- en Sieraden beurs in Eindhoven…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>