Ken je de serie ‘Stranger Things’ al…

Ken je de  serie ‘Stranger Things’ al? Deze serie is inmiddels één van de populairste Netflix series in Amerika ooit!  Geen idee waarover de serie gaat? Surf dan naar www.dutchcowboys.nl en bekijk de trailer.

Stranger Things speelt zich af in een jaren ’80 in het stadje Hawkins in Indiana. Daar verdwijnt plotseling op mysterieuze wijze het twaalfjarige jongetje Will Byers (Noah Schnapp). Will zijn broer, moeder, de sheriff uit het stadje gaan op zoek naar hem. Ook de beste vrienden van Will: Dustin Henderson (Gaten Matarazzo), Lucas Sinclair (Caleb McLaughlin) en Mike Wheeler (Finn Wolfhard) starten een heus onderzoek en komen uit het niets een meisje, genaamd Eleven (Millie Bobby Brown), met magische krachten tegen. Zij helpt de jongens vervolgens met de zoektocht naar Will.

Volgens Dutchcowboys zal de serie, met name voor de wat oudere kijkers, herkenning geven. De schrijvers Matt en Ross Duffer hebben namelijk expres verwijzingen gemaakt naar E.T., Alien en The Goonies. Bovendien is de serie ook in een jaren ’80 stijl gefilmd! Dit typische sfeertje in combinatie met goede acteurs en onderwerpen als vriendschap, een super spannende zoektocht, scifi monsters en een vleugje horror maken deze serie tot een succes. Een tweede seizoen van Stranger Things komt er zeker aan. Dit heeft Netflix inmiddels al bevestigd. Het tweede seizoen wordt nog duisterder dan de eerste! In het eerste seizoen kom je niet te weten wat er met Barbara is gebeurd. Mogelijk in het tweede wel. En of ze misschien toch nog een kansje maakt om terug te komen uit ‘the upside down’. Ook is nog niet duidelijk  of Eleven terugkeert en wat nou die enge beestjes van Will Byers zijn (bron www.dutchcowboys.nl, foto’s internet).

Lees ook:Netflix komt met podcastkanaal Stranger Things…
Lees ook:Netflix komt met creepy serie genaamd ‘Dark’…
Lees ook:Sense8; de hitsensatie uit Amerika…
Lees ook:Hoe ga jij verkleed met Halloween…
Lees ook:Ghostwhisperer seizoen 3, final Analyses

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>