Moeder doodt dochter. Bezeten door de duivel…

Je hoort en leest er steeds vaker over; mensen die bezeten zouden zijn door…In Amerika is de 49-jarige Juanita Gomez aangehouden  wegens het ombrengen van haar 33-jarige dochter met een medaillon en een kruis (bron www.daily.com). De dochter was bij haar moeder op bezoek.

De politie vond het lichaam van Geneva Gomez in het appartement van haar moeder. Juanita verklaarde dat ze zag hoe haar dochter  stierf. Na haar dood verplaatste ze het lichaam. Ook zei ze dat het niet de bedoeling was om haar dochter om te brengen, maar dat ze er juist alles aan had gedaan om haar te redden van de duivel. Toen de politie arriveerde lag Geneva in vorm van een kruis. Uit haar mond stak een kruis.

De moeder verkondigde bij haar aanhouding dat haar dochter ‘bezeten’ was en dat ze had geprobeerd om het ‘kwaad’ uit het lichaam van haar dochter te bannen. Dit had ze gedaan door een medaillon en een kruis in de keel van haar dochter te duwen. Ze stopte hiermee toe haar dochter bloed begon te spuwen. De moeder vertelde ook dat  ze haar dochter eerder die week al had gestraft nadat ze merkte dat de duivel bezit van haar had genomen. Onderzoekers ontdekten dat Geneva opgezwollen handen en blauwe plekken op haar armen had. Dit zou volgens de moeder niet zo zeer door haar komen, maar meer doordat haar dochter tegenstribbelde terwijl ze probeerde de duivel uit haar dochters lijf te verdrijven.

Het is niet de eerste keer dat Gomez werd aangehouden. In 2003 werd ze gearresteerd voor drugs en wapenbezit, maar werd daarvoor niet veroordeeld. Volgens buurtbewoners was Juanita erg op zichzelf.

Lees ook:De duivel in de ogen van haar zoontje…
Lees ook:Het huis met de 200 demonen…
Lees ook:Rechter gelooft dat geesten kunnen aanzetten tot moord
Lees ook:Duivelsuitdrijving Belgie, deel 2: ‘Ze was bezeten door een djinn’
Lees ook:Islamitische duivelsuitdrijving leidt tot dood meisje!!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>