‘Familieopstellingen en Een cursus in wonderen’ van Els Thissen…

Deze maand verschijnt het boek ‘Familieopstellingen en Een cursus in wonderen’ van Els Thissen van uitgeverij Ankh-hermes. In dit boek combineert Els Thissen de boodschap van liefde en vergeving die aangereikt wordt door Een cursus in wonderen, met tal van voorbeelden van werkzame familieopstellingen. Op de site www.ankh-hermes.nl kun je al een beetje kennis maken met dit boek.

‘In Familieopstellingen en Een cursus in wonderen’ laat Els Thissen zien dat haar werk de afgelopen jaren is ontwikkeld tot een geïntegreerd geheel: Een cursus in wonderen (ECIW), attitudinal healing, familie- & systeemopstellingen en non-dualiteit zijn tot één geheel samengevallen. In dit boek combineert Thissen de boodschap van liefde en vergeving met tal van voorbeelden van werkzame opstellingen. Wie zich openstelt zal een wezenlijke omslag kunnen ervaren voorbij angst naar liefde: zo kan er weer verbinding gevoeld worden met de eenheid waar we in onze relaties met anderen ten diepste naar verlangen.

Els Thissen: “Mijn werk heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een geïntegreerd geheel. Een Cursus in Wonderen, Attitudinal Healing, Familie  & Systeemopstellingen en non-dualiteit zijn tot één geheel samengevallen, waarbij het gedachtegoed en de woorden van Een Cursus in Wonderen, als een rode draad, door alle activiteiten heen loopt. In de ontmoeting met deelnemers staat de heelheid van ieder mens en het contact van hart tot hart voorop. Verder is mandala’s schilderen voor mij een stille reis naar het hart. Ook verzorg ik cursusdagen mandala schilderen.  Wil je meer over Els Thissen weten? Kijk dan op haar site: www.elsthissen.nl.

Lees ook:De Biblos-serie van Willem Glaudemans…
Lees ook:Het boek dat mensen blijft inspireren…
Lees ook:Doormiddel van je intuïtie prachtige schilderijen maken
Lees ook:Intuïtief schilderen; op ontdekkingsreis naar wat er van binnen leeft…
Lees ook:Boekpresentatie ‘Boek van het Zelf’ van Willem Glaudemans…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>