“In eerste instantie hadden we niet door dat wij het waren…”

Op de site NineforNews kom ik regelmatig mooie verhalen tegen over ‘bijna-doodervaringen’. Stuk voor stuk erg interessant om te lezen. Zoals dit verhaal. Desirée Mertens ging toen ze 14 jaar oud was in de herfstvakantie winkelen in Duitsland met haar moeder, de hulp van haar moeder en een vriendin. Daarbij raakte  ze betrokken bij een auto-ongeluk en had, naar eigen zeggen, een bijna-doodervaring.

Het ene moment was ze met haar vriendin aan het praten en het volgende moment hing ze samen met haar moeder boven de auto. “Het leek wel alsof we één en hetzelfde lichamen hadden,” zegt Desirée.  “We keken omlaag en zagen de auto,” gaat ze verder. “Het was alsof we in gedachten met elkaar konden praten. Wat zij zei, hoorde ik via haar gedachten. Op het moment dat we iets dachten, zagen we het gelijk.” “Zo zagen  we vier lichamen en keken (eigenlijk) door de auto heen,” legt Desirée uit. “Ik realiseerde me pas later dat ik die persoon naast mijn vriendin moest zijn. In eerste instantie hadden we niet door dat wij dat waren.”

Ze zegt dat ze vervolgens een soort zuigkracht voelde die hen naar boven trok. Een soort tunnel of donker gat. Opeens voelde ze heel sterk dat ze weer terug moest en nog niet klaar was. “Het volgende moment werd ik weer wakker in de auto en voelde ik pijn in mijn lichaam,” aldus Desirée. “Op  dat moment waren ze de auto aan het openbreken en ik riep dat mijn moeder dood was.”  Kijk voor een videofragment op de website van NineforNews (foto’s internet en  NineforNews)

Lees ook:Ik wist dat ik stervende was…
Lees ook:“Ik kreeg alles mee wat om mij heen gebeurde…”
Lees ook:Glimp van het hiernamaals…
Lees ook:“Ik moet het vredige gevoel overbrengen…”
Lees ook:Griezelige selfie met op de achtergrond…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>