Scrivo Media Dag in Wageningen…

Op zaterdag 5 november vindt  in Wageningen de allereerste Scrivo Media Dag plaats ! Het wordt een speciale dag vol interessante lezingen en workshops. Zijn de ‘boeken met gevoel’ van uitgeverij Scrivo Media een bron van informatie voor je? Wil je je kennis over de thema’s uitbreiden en nader kennis maken met Scrivo Media en haar auteurs? Dan is deze dag iets voor je.

Veel auteurs van Scrivo Media zijn in Wageningen aanwezig om hun kennis te delen met de bezoekers. De auteurs van diverse kanguru-gidsen (80 tips) vertellen over onderwerpen als hooggevoeligheid, beelddenken en autisme bij kinderen, maar ook de auteurs van kinderboeken als Draakje Vurig (strong-willed kinderen) en de Langmuts-reeks (hooggevoeligheid) vertellen graag over de onderwerpen waar zij boeken over maakten. Ook lezingen/workshops over NLP binnen het gezin, rouw bij kinderen en hsp op het werk zijn onderdeel van het zeer diverse programma. Kortom: dit is je kans om je kennis te verdiepen, je vragen te stellen en persoonlijk kennis te maken met de auteurs. Uiteraard is er ook ruimte om je boek te laten signeren door de schrijvers.

De dag is gericht op volwassenen, maar kinderen die meekomen kunnen tijdens een lezing terecht in een kinderhoek, waar ze onder meer samen met de illustratoren van Scrivo Media, hun favoriete figuren als kabouter Langmuts, Draakje Vurig en de Smoeltjes uit het SmoeltjesSchrift kunnen tekenen of inkleuren. De Scrivo Media Dag vindt plaats op zaterdag 5 november in Hotel de Nieuwe Wereld in Wageningen en duurt van 10.00 tot 16.00 uur.  Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Tickets kosten 10 euro. (Bezoekers hebben alleen toegang met een vooraf gekocht e-ticket. Er is geen verkoop aan de deur). Kijk voor meer informatie op de website: www.scrivomedia.nl.

Lees ook:Draakje Vurig; een nieuw boek voor hooggevoelige kinderen…
Lees ook:Bezoek Paraview in Hilversum
Lees ook:Niet elke dag is mooi, maar er zit iets moois in elke dag…
Lees ook:Als een dierbare overlijdt, wil je de herinneringen levend houden…
Lees ook:Paranormaal Alternatief in Broodfabriek Eindhoven…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>