Hou jij ook zo van spinnen…

Als ik af en toe naar boven kijk (in mijn huis) zie ik ze wel voorbij komen; spinnen. Gelukkig zijn het meestal kleine exemplaren. Op internet kom ik talloze verhalen (betekenissen over de spin) tegen.  Is het de herfst dat er steeds meer spinnen zich in huis laten zien? Volgens mij niet. Het is de tijd van het jaar  dat ze op zoek gaan naar een partner. Dat is de voornaamste reden dat ze  uit  alle de hoeken en gaten van je huis tevoorschijn komen.

Zo staat de spin voor wijsheid, creativiteit, Goddelijke inspiratie en vormverandering. Verder staat de spin voor kennis van het patroon der illusie en vrouwelijke energie voor de creatieve kracht van het leven. De spin heeft dus enerzijds een heel positieve kant en wat mindere. Spinnen in je huis kunnen heel nuttig zijn. Zo eten ze andere insecten. Van oorwurmen, muggen, vliegen, motten tot aan kakkerlakken.  Heb je er meerderen bij elkaar? Geen probleem . Spinnen eten andere spinnen op. Bovendien houden ze ook van vlooien, vliegen en muggen.

Heb je ze niet in je huis lopen, maar droom je er wel van dan geeft dit aan dat je je een buitenstaander voelt in een bepaalde situatie. Of dat je bewust afstand wilt bewaren van een aantrekkelijk aanbod. Is een spin bezig met een web aan het maken in je droom?  Dan betekent dat je wordt beloond voor je harde werken. Je kunt het ook uitleggen dat je je gevangen voelt in een relatie. Je ervaart geen vrijheid. Bijt een spin je? Dan heb je een conflict met een vrouw die belangrijk is in je leven. Dus oppassen geblazen. Wanneer een spin de muur opklimt, worden je verlangens binnen afzienbare tijd werkelijk. Als je een spin doodt, voorspelt dit ongeluk en pech(bron en foto’s internet).

Lees ook:Pas maar op dat je komende tijd geen spin tegenkomt
Lees ook:Bang voor spinnen…
Lees ook:September; de maand van de spinnen…
Lees ook:Met je dromen naar de dromenuitlegger…
Lees ook:Muggen dragen DNA slachtoffer met zich mee…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>