Boek over kinderen en hun vorige levens…

Toen Ryan amper vijf jaar oud was vertelde hij aan zijn moeder dat hij in zijn vorig leven een bekende Hollywoodagent was geweest. Moeder Cyndi deed haar verhaal bij psychiater Jim Tucker van de Universiteit van Virginia, die er een boek over schreef: Return to Life. Dit valt te lezen op de nieuwssite van NineforNews.

Het boek brengt het verhaal van buitengewone kinderen die er zeker van zijn dat ze gereïncarneerd zijn. Een beloftevolle golfer (3) beweert bijvoorbeeld de reïncarnatie te zijn van golflegende Bobby Jones. En een jongetje van amper twee jaar oud kan zich de slag om Iwo Jima nog helemaal voor de geest halen. Cyndi besloot boeken over Hollywood uit de bibliotheek mee te brengen. Ryan wees een man aan op een foto uit 1932 die op de set van Night After Night was genomen. “Mama, dit ben ik,” zei hij. “Ik heb mezelf gevonden.” Tucker ontdekte dat het ging om ene Marty Martyn, een populaire Hollywoodagent die in Los Angeles woonde. Ryan zegt dat hij is teruggekeerd naar de aarde omdat Marty na zijn overlijden nog veel schuldgevoelens had.

“Het jongetje vertelde veel verhalen over zijn twee zussen, en wat blijkt: Marty had inderdaad twee zussen,” zei Tucker. “Ook de beschrijving van zijn moeder – een vrouw met krullen – klopt als een bus.” Moeder Cyndi was er vroeger van overtuigd dat reïncarnatie pure nonsens was, maar van die mening ziet de Amerikaanse nu helemaal af. Enige tijd geleden was de inmiddels 10-jarige Ryan te zien in het tv-programma Today. Klik naar de site van www.NinefoNews voor dit fragment.

Lees ook:“Kijk dat ben ik mamma…”
Lees ook:10-jarige Ryan herinnert zich vorig leven…
Lees ook:Onderzoek naar uitspraken kinderen en reïncarnatie…(deel 1)
Lees ook:Jongetje was slang in vorig leven…
Lees ook:Reïncarnatie van honkballegende Lou Gehrig…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>