Wederom The World’s Biggest Eye Contact Experiment…

Vorig jaar vond het eveneens in Eindhoven plaats; The World’s Biggest Eye Contact Experiment. Ditmaal wordt het op zaterdag 29 oktober van 17.00 tot 20.00 uur op het 18 Septemberplein in Eindhoven gehouden.

Dit evenement wordt in meer dan 160 steden over de hele wereld op deze dag gehouden. Vorig jaar waren er meer dan 100.000 mensen bij betrokken. Door één minuut, met een vreemde, in elkaars ogen te kijken zou een saamhorigheidsgevoel oproepen en bijdrage leveren  aan het creëren van een wereldwijde videoboodschap voor vrede en menselijke verbinding voor de komende jaren. Volgens de organisatie is de enige intentie van dit wereldwijde experiment het hebben van OOGCONTACT. Omdat we allemaal gezien willen worden. Laat dus voor een moment je verwachtingen over wie je bent of hoe anderen jou zien varen. Wat wij jou willen vragen is uitsluitend uit naam van je pure zelf te komen. En je zowel ego als (commerciële) uitingen thuis te laten. Mocht je hieraan willen meedoen dan is het enige wat je nodig hebt een kussen,  (en eventueel) yogamat en een opvouwbaar stoeltje. Kom op tijd. De medewerkers van de Eye Contact Crew (herkenbaar aan de veiligheidsvesten en Eye contact Crew badges) kunnen je helpen om deel te nemen aan het experiment. Het idee erachter? Waar is de connectie tussen mensen gebleven? Wanneer kijken we onbekenden nog aan, langer dan een minuut? Wat zou er gebeuren als we dit doen?

Dit sociale experiment is deel van ‘The Worlds Biggest Eye Contact Experiment, gecoördineerd door The Liberators International in steden over de hele wereld op Zaterdag 29-10-2016 van 17.00-19.30. Jouw deelname draagt bij aan het creëren van een video over vrede, liefde en menselijke verbintenis. Het is ongelofelijk wat er kan gebeuren, als je het maar wilt zien (foto’s internet).

Lees ook:Het is ongelofelijk wat er kan gebeuren…
Lees ook:The World’s Biggest Eye Contact Experiment; contact maken…
Lees ook:World Wide Meditation for Peace….
Lees ook:Honden kunnen specifieke gebeurtenissen onthouden…
Lees ook:Er wonen Reptilians onder ons…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>