Beet lieveheersbeestje wordt bodybuilder bijna fataal…

Hij is 1,84 meter lang en weegt 89 kilo. Toch betekende de beet van een lieveheersbeestje bijna het einde voor bodybuilder Reza Rezamand. De bodybuilder werd ‘aangevallen’ door drie lieveheersbeestjes toen hij onderweg was naar de sportschool voor zijn dagelijkse trainingssessie (bron rtlnieuws.nl).

Al snel voelde de 31-jarige Engelsman zich onwel worden. Hij ging naar de polikliniek en kreeg daar de diagnose bloedvergiftiging te horen. Naar eigen zeggen legde hij meteen de link met de beet van het lieveheersbeestje. “Het ziekenhuis antwoordde dat dit niet uitgesloten was.” Hij kreeg antibiotica voorgeschreven en mocht de volgende ochtend weer naar huis. Maar de volgende dag ging het nog slechter met hem. Zijn tenen kleurden zwart en zijn voet begon op te zwellen. Een vriend bracht hem naar een ander ziekenhuis, daar deed Rezamand zijn verhaal weer. De artsen bevestigden het vermoeden van de bodybuilder.

Hoewel lieveheersbeestjes bekend staan als geluksbrengers en een  ‘mascotte’  zijn tegen zinloos geweld schijnen er de  laatste jaren een ander soort ‘lieveheersbeestjes’ uit Azië over te komen die agressief tegenover mensen kunnen zijn. Zij zijn niet rood, maar eerder oranje. Als ze bijten, is het te vergelijken met een mierenbeet. Toch blijf ik liever inzetten op dat ze geluk brengen. Zo brengt het  geluk als er  één op je neerstrijkt.  Je mag het er niet afhalen (of gooien) anders gaat het geluk niet door. Doodt je er één dan zal de zon de hele dag niet schijnen. Als een jonge vrouw een lieveheersbeestje vangt en daarna bevrijdt, zal haar toekomstige bruid uit dezelfde richting komen als waar het beestje naar toevliegt. Een  lieveheersbeestjes is dus doorgaans een teken van geluk, maar kan ook spirituele verlichting bieden of duiden op het feit dat iemand  een boodschap heeft van de geestenwereld (bron en foto’s RTL nieuws en internet).

Lees ook:Een nieuw lieveheersbeestje…
Lees ook:Lieveheersbeestje zijn kleine geluksbrengers
Lees ook:Mijn dochter en lieveheersbeestjes…
Lees ook:Dr. Jansen Steur wordt in Duitsland rijk van medische missers!!!
Lees ook:Honderden doden door fouten in Brits ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>