Hoe vergroot je je intuïtie…

Jouw intuïtie naar de next level in 5 stappen! Wil jij graag weten wat er voor nodig is om je intuïtie te vergroten? Tijdens een webinar donderdag 5 januari om 20.30 uur, vertelt Nina Hamburger welke stappen ze zelf heeft gezet om haar  gave in een zeer korte tijd te openen. Ben je er ook bij? Je kunt je hiervoor gratis inschrijven! Klik op op nina-hamburger.webinargeek.com/jouw-intuitie-naar-de-next-level om je aan te melden.

Dit vertelt ze tijdens het webinar….

1. Wat jij kunt doen om je connectie met je gidsen te versterken.
2. Waarom de meeste mensen het niet lukt om betrouwbare informatie te verkrijgen met hun intuïtie.
3. Je ontvangt een live healing van de Aartsengelen die je gaat helpen om nog beter af te stemmen op je intuïtie.
4. Je leert hoe je antwoord kunt krijgen op vragen door je intuïtie te raadplegen.

Nina Hamburger is: Reader, healer, energetische (huis)reiniging, workshops, intuïtieve coaching. “Ik heb een grote passie voor kinderen en baby’s. Vol liefde werk ik dan ook als babyfluisteraar en zet hierbij mijn gaven voor hen in. Tijdens een reading communiceer ik telepathisch met baby’s en kinderen van alle leeftijden. Zij laten mij hun behoeftes, emoties en frustraties zien in de gezinssituatie, hun omgang met andere kinderen en op school. Ouders help ik met het vinden van de oorzaak en de oplossing van de (dagelijkse) problemen van of met hun kinderen. Je zult je kinderen beter begrijpen en ontdekken hoe je de problemen gericht kunnen oplossen. Ik hoop in mijn werk als reader, healer en coach mensen te inspireren en te ondersteunen om hun heelheid te hervinden en de kracht van hun essentie te ervaren.”  Kijk voor meer informatie op haar Facebookpagina Nina Hamburger.

Lees ook:Ik ben eigenlijk een kat…
Lees ook:Webinar ‘In 4 stappen Je Energiesysteem Schoonmaken’…
Lees ook:Leer hoe je blokkades kunt laten oplossen…
Lees ook:Isa Hoes leeft intuïtiever na de dood van Antonie Kamerling
Lees ook:Reis naar je intuïtie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>