Beelden vrijgegeven van UFO…

Op NineforNews staan regelmatig interessante artikelen over UFO’s. De Chileense marine heeft videobeelden vrijgegeven van een UFO die vreemde manoeuvres uithaalt. Het voorval wordt al twee jaar bestudeerd door de Chileense autoriteiten, zo schrijft de Huffington Post.

Vele legerdeskundigen, technici en wetenschappers hebben zich al over het filmpje gebogen, maar geen van hen heeft een verklaring voor het vreemde vliegende object dat door twee officieren werd vastgelegd vanuit een helikopter. We weten niet wat het is, maar we weten wel wat het niet is,” zei generaal Ricardo Bermúdez, oud-hoofd van de CEFAA, het Chileense agentschap dat UFO’s onderzoekt. Op 11 november 2014 vloog een helikopter van de Chileense marine ten westen van Santiago langs de kust toen de bemanning een vreemd object zag vliegen boven de oceaan. Het object, dat zich op een afstand van zo’n 60 kilometer bevond, werd vastgelegd met infrarood apparatuur aan boord van de helikopter. Er werd contact opgenomen met twee radarstations, maar die zagen het object niet op de radar verschijnen. Ook de radar aan boord van de helikopter pikte het object niet op.

Luchtverkeersleiders bevestigden dat er op dat moment verder geen vliegtuigen in het gebied vlogen. Er waren ook geen weerballonnen in de regio. De piloot probeerde meerdere keren te communiceren met de UFO, maar kreeg geen antwoord. “Dit object is waargenomen door getrainde professionals met vele jaren ervaring,” zei Bermúdez. “Ze konden niet verklaren wat ze hadden gezien.” Het ging om een ‘witte, ovaalvormige structuur’ met twee schijnwerpers. Tot twee keer toe kwam er een soort gas of vloeistof uit het object. “Dit is één van de belangrijkste cases geweest in mijn carrière als directeur van de CEFAA,” zei generaal Bermúdez, die in december met pensioen ging. Bekijk op de site van NineforNews het vreemde object (foto’s internet).

Lees ook:Vliegende objecten waargenomen op vliegveld bij New Delhi…
Lees ook:Ufo of bommenwerper…
Lees ook:Ufo vastgelegd op camera…
Lees ook:Mysterieus object in vorm ufo gevonden…
Lees ook:Wie houdt ons toch in de gaten…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>