Win een privéreading bij Mieke op Paraview Nijmegen…

Op zaterdag 14 en zondag 15 januari vindt er in het Goffert Stadion aan het Stadionplein 1 in Nijmegen een paranormale beurs van Paraview plaats. Win een privéreading bij Mieke. Mieke werkt met de Engelen en van haar krijg je een mooie en persoonlijke Reading. Kijk op de Facebookpagina van Paraview voor meer informatie. Uitslag vrijdag 13 januari.

1

Bij alle consultgevers op  Paraview is het mogelijk  om een persoonlijk consult voor 15 euro te krijgen. Openingstijden Paraview zijn zaterdag  van 12.00 uur tot 17.30 uur en zondag van 11.00 uur tot 17.30 uur. Entree bedraagt 6,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor 65+. Kinderen tot en met 11 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Op de site www.paraview is een kortingsbon te vinden. Bezoekers krijgen hiermee een KarmaLot waarmee je leuke prijzen op de beurs kunt winnen, korting bij diverse deelnemers en een woonblad cadeau krijgt. Op de beurs zijn er onder meer: paragnosten, helderzienden, mediums, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, koffiediklezers, astrologen, iriscopisten en numerologen aanwezig maar ook hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers, auracamera’s, gidstekenaars, reikimasters, pendelaars en masseurs. Bovendien is het mogelijk om producten te kopen, zoals boeddha’s, wierook, gezondheidsstenen, sieraden, inzichtkaarten, muziek cd’s, trommels, boeken en diverse gezondheidsproducten zoals oliën, kruiden en voedingsproducten.

2

Op de wekelijkse Paraview beurs zijn er tussen de 50 en 130 deelnemers aanwezig, die actief zijn op het gebied van paranormale verschijnselen en het spirituele vlak. Bij deze deelnemers kun je persoonlijke consulten doen. Je kunt bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop de kleuren van uw aura te zien zijn en daarover een uitleg krijgen. Ook kun je een vraag over relaties of je werk laten beantwoorden door een handlijnkundige of paragnost. Een paragnost krijgt vaak helderziende waarnemingen via een foto of voorwerp zoals een ring. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen. Kijk voor meer info op: www.paraview.nl.

Lees ook:Win een privéreading bij Mieke voor Paraview Gorinchem….
Lees ook:Win een privéreading bij Anita voor Paraview Enschede…
Lees ook:Win een reading bij Mieke op Paraview Arnhem…
Lees ook:Kom naar Paraview Houten…
Lees ook:Win een privéconsult bij Mieke op Paraview Tilburg…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>