Weer documenten vrijgegeven over vliegende schotels…

Onlangs gaf de CIA een groot aantal documenten vrij, waaruit onder meer is gebleken dat de spionagedienst krantenberichten over vliegende schotels in het buitenland nauwgezet volgde. Eén van de stukken gaat over een Duitse ingenieur, die claimde dat de Sovjets Duitse experts op het gebied van vliegende schotels aan het werk hadden gezet. Daarnaast bleek volgens de CIA uit berichten uit Toronto dat de Canadese luchtmacht aan een ‘vliegende schotel’ werkte die in toekomstige oorlogen zou worden gebruikt (bron NineforNews).

 Ingenieurs van de luchtmacht werkten in fabrieken van A.B. Roe in het diepste geheim aan de vliegende schotel. Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog werden in Duitsland bouwtekeningen voor vliegende schotels gevonden. De Duitse ingenieur Georg Klein stelde volgens de CIA dat er in 1941 al in Duitse vliegtuigfabrieken werd gewerkt aan vliegende schotels. Klein, die zei dat hij werkzaam was voor het ministerie van Albert Speer, was op 14 februari 1945 in Praag om de eerste testvlucht van een vliegende schotel te aanschouwen.

Tijdens het experiment bereikte het vaartuig binnen drie minuten een hoogte van 12.400 meter en een snelheid van 2200 kilometer per uur.De topsnelheid van de schotels bedroeg volgens de ingenieur 4000 kilometer per uur. Hij legde uit dat eind 1944 drie verschillende prototypes klaar waren om te worden getest. Eén type had de vorm van een schijf en was gebouwd in de fabriek waar ook de V2-raketten werden gemaakt. De CIA merkt op dat de Sovjets in Wroclaw de hand hadden weten te leggen op de plannen. Mensen die aan de schotels werkten werden gelijk onder zware bewaking overgebracht naar de Sovjet-Unie.

In Frans-Equatoriaal-Afrika werden op 22 november 1952 vier vliegende schotels gezien. Een priester genaamd Carlos Maria zag die avond vier grote schijven roerloos in lucht hangen. “Ze hadden een zilverachtige kleur zoals de maan,” zei de priester. “Vlak voordat ze alle vier begonnen te bewegen lichtten ze op als zonnen.” De CIA wijst daarnaast op een bericht dat op 19 mei 1953 in de Syrische krant Al Ahaya verscheen en waarin wordt gesteld dat er vliegende schotels waren gezien boven de stad Homs. De objecten kwamen volgens de krant vanuit het zuiden. Een dag daarvoor, op 18 mei 1953, werd een oplichtend object gezien in de lucht boven de Iraanse stad Abadan. Het object ‘was net zo fel als de zon en had de vorm van een nieuwe maan’. Hetzelfde object werd gezien boven de olievelden in Khuzestan, aldus de krant. (CIA, foto’s internet).

Lees ook:Geheim document, CIA en ufo’s…
Lees ook:Soldaten veranderen in steen na zien aliens…
Lees ook:Officieel rapport over landing ufo…
Lees ook:NASA-astronauten en aliens…
Lees ook:Mysterieus object in vorm ufo gevonden…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>