Geheime bespreking met buitenaardse wezens…

Voormalig adviseur van het Pentagon Timothy Good baarde in 2012 opzien met zijn uitspraak dat de Amerikaanse oud-president Dwight D. Eisenhower drie keer een geheime bespreking heeft gehad met buitenaardse wezens (bron NineforNews).

In het BBC-programma Opinionated zei hij dat de 34e president van de VS de aliens in 1954 sprak op de Holloman Air Force Base in New Mexico. Eisenhower en enkele hooggeplaatste personen van de FBI communiceerden met de buitenaardsen door middel van ‘telepathische berichten’, aldus Good. Hij vertelde dat de aliens een ‘Scandinavisch’ uiterlijk hadden en dat de ontmoeting in het diepste geheim plaatsvond. De voorganger van Eisenhower, Harry Truman, zei op tv dat er ‘tijdens iedere vergadering met het leger werd gesproken over vliegende schotels’. Laura Eisenhower, de achterkleindochter van president Eisenhower, sprak recentelijk over diens ontmoeting met de aliens.

Allereerst merkte ze op dat de Tweede Wereldoorlog in 1945 niet echt voorbij was. Ze verwees naar zaken als Project Paperclip en admiraal Byrd, die in 1947 werd verslagen toen hij op Antarctica op zoek ging naar nazi-bases. Ze vervolgde dat de president een belangrijke rol heeft vervuld door ons tijdens zijn afscheidstoespraak te waarschuwen voor het militair-industrieel complex. Laura merkte op dat onze geschiedenisboekjes niets van doen hebben met de ware geschiedenis. Volgens haar waren de aliens met een Scandinavisch uiterlijk nauw verbonden met de Duitsers en waren de ontmoetingen meer een soort overgave omdat de Amerikanen weinig konden doen. “In 1953 vlogen UFO’s over het Witte Huis en vanaf dat moment begonnen ze te onderhandelen met de nazi’s, omdat ze eigenlijk geen keus hadden,” zei ze. Kijk op de website van Ninefornews voor een filmfragment.

Lees ook:Aliens gebruiken de aarde als basis…
Lees ook:CIA-agent doet uitspraken over Area 51…
Lees ook:Charles Hall: “Aliens bestaan echt”
Lees ook:Robbert van den Broeke voelt aanwezigheid Eisenhouwer…
Lees ook:Ondergrondse basis met buitenaardse wezens….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>