Wordt blij met Josy…

‘Josy viert het leven’  is een setje inspiratie kaartjes op zakformaat met 31 tips om het leven te vieren. Josy viert het leven is klein doosje (iets kleiner nog dan A7)  met 31 inspiratiekaarten om het leven te vieren. Uitgeverij Koppenhol.

Waarom 31 kaarten? Omdat er maximaal 31 dagen in een maand zitten, dus zo heb je elke dag een inspiratievolte tip voor jouw dag, of die van een ander! Elke kaart bestaat uit een leuke grappige tekening van Josy en op de achterkant een tip voor de dag en ruimte om er een gedachte of gevoel bij te schrijven. Handig zakformaat om altijd bij de hand te hebben en geschikt voor zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling of die van een vriend, kennis en zelfs onbekende! De kaarten geven een gevoel van vrijheid van handelen en zijn speels opgezet.

Of kies voor Josy’s 8 stappen om blij te leven. Met ruim 180 vragen prikkelt Josy jou en je vriendinnen, familie, kinderen of collega’s om blijer te leven. Inspireer jezelf en anderen. De vragenkaarten zijn zo gemaakt dat je ze alleen kunt beantwoorden, maar ook kan delen en hierdoor anderen op een relaxte manier beter leert kennen. Wie is Josy? Josy is het meisje dat altijd jong blijft. Ze heeft door vallen en opstaan ervaren dat het leven simpel is. In 8 stappen leert Josy jou en je vrienden door leuke vragen blijer te leven. Door haar puurheid kan Josy jou een spiegel voorhouden. 101 kaarten van Josy om blij van te worden.

Lees ook:CURSUS TAROT BIJ PASO UTRECHT
Lees ook:Schud jezelf wakker met Ontdekkaarten…
Lees ook:Leer jezelf beter kennen met RAAK! Associatiekaarten…
Lees ook:Inzichtkaarten voor kinderen…
Lees ook:Annemarie Sips: Neem regie over je eigen energie…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>