Interessante onderwerpen in Paravisie februari…

ParaVisie is ruim 25 jaar geleden opgericht en is ontsproten uit de breinen van de programmamakers van het toenmalige Veronica radioprogramma ‘Het zwarte gat’.De stap van het organiseren van muziekbeurzen naar paranormaalbeurzen lijkt niet voor de hand liggend, maar de programmamakers onderkenden destijds al de behoefte aan evenementen rondom het paranormale en spirituele.

Tijdens de zoektocht naar bladen om deze paranormaal beurzen in te kunnen promoten, bleek dat er in die tijd nog weinig of geen toonaangevende ‘spirituele’ bladen waren. Aangezien er een duidelijke informatiebehoefte in de markt was, is destijds besloten om dan zelf maar een magazine uit te gaan brengen. En het blad ParaVisie was geboren. ParaVisie heeft in al die jaren een goede naam opgebouwd op het gebied van objectiviteit, authenticiteit en kwaliteit, met name op het gebied van informatievoorziening rondom het paranormale, spiritualiteit en bewustwording, in de breedste zin. Naast het maandblad is ParaVisie tegenwoordig ook heel actief op het internet met haar Maandblad, Consultlijn, Evenementen, Specialisten Gids, Webshop, Online Bibliotheek en Marktplaats. ParaVisie biedt je de mogelijkheid om de nieuwste ParaVisie online te bestellen, waarbij je geen verzendkosten hoeft te betalen. De betaling geschiedt via iDEAL of Paypal. Na de directe betaling wordt de ParaVisie van deze maand binnen enkele werkdagen naar het opgegeven adres verstuurd.

Het februarinummer staat vol met interessante onderwerpen zoals: Jouw handtekening verraadt je!, over alternatieve therapeuten,  De verborgen emoties van zanger Ben Cramer, Het Jaar van de Haan, UFO = Uiting van menselijke creativiteit tot aan Nieuwe wet alternatief/paranormaal genezers! En wat de engelen vertellen… Kijk voor meer informatie op de website: www.magazine.paravisie.nl.

Lees ook:Sylvana Simons gasthoofdredacteur bij spirituele magazine ParaVisie…
Lees ook:Wat staat ons deze zomer te wachten…
Lees ook:Paravisie nieuwtjes
Lees ook:Paraview magazine: nieuw jasje, nieuwe opzet…
Lees ook:ParaVisie Nieuwsbrief Januari 2010

1 Reacties // Reageer

One thought on “Interessante onderwerpen in Paravisie februari…

  1. Wim van Es

    Ik vind dit echt een kutsite.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>