Mijn dochter en lieveheersbeestjes…

Het komt regelmatig voor dat er een lieveheersbeestje op of om mijn dochter neerstrijkt. Waar ze bij anderen meteen wegvliegen, blijven ze bij haar rustig zitten. Inmiddels weten we dat deze diertjes symbool staan voor: een gemakkelijk succes in een bescheiden onderneming, vertrouwen, plezier, geluk, draagt het goud dat leidt naar het centrum van het universum, vorige levens, spirituele verlichting, dood en wedergeboorte, maar ook dat er wens binnenkort in vervulling gaat.

Iemand anders vertelt mij dat een lieveheersbeestje je laat (in)zien dat je je eigen koers moet varen.  Ga met de wind mee, maar als er teveel strubbelingen zijn  je beter gedeisd kunt houden. Zoiets als wachten tot de storm voorbij is. Ook belangrijk  is om niet te veel mee te gaan in emoties omdat het je intuïtie zou vertroebelen. Dus vertrouw op je innerlijke door er naar te luisteren en vraag je hart om raad als dat nodig mocht zijn. Kernwoorden zijn: vertrouwen, plezier en geluk

Een lieveheersbeestje is ook een krachtdier wat staat voor: transformatie, groei, manifestatie van gedachten en ideeën, beschermend, defensief, sociaal, communicatief en charmant. Een krachtdier kan bij je komen omdat je de kracht van dit dier nog niet gebruikt en het tijd is het te ontwikkelen, of als je deze kracht al hebt het sterker te maken en beter te leren gebruiken. Bepaalde dieren blijven een leven lang, terwijl andere voor een kortstondige tijd bij ons komen als dit nodig is. Een krachtdier kan zich aandienen, of je kunt er naar opzoek gaan in een ritueel. Het kan ook een bericht zijn van engelen om hoop te blijven houden en ook om leren los te laten en genieten van ons bestaan hier op aarde. Daarnaast zijn lieveheersbeestjes pure geluksbrengers. Kom jij ze wel eens tegen op je pad? (bron internet).

Lees ook:Ik hou van zeepaardjes…
Lees ook:Een nieuw lieveheersbeestje…
Lees ook:Lieveheersbeestje zijn kleine geluksbrengers
Lees ook:Beet lieveheersbeestje wordt bodybuilder bijna fataal…
Lees ook:Wat zijn mentaal, sterke mensen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>