Soldaten veranderen in steen na zien aliens…

In een vrijgegeven CIA-document valt te lezen dat Russische soldaten die een UFO neerschoten ‘in steen werden veranderd door aliens’. In het geopenbaarde document wordt gesteld dat 23 soldaten werden gedood door vijf aliens die in een vliegende schotel zaten die in 1993 boven Siberië uit de lucht werd geschoten. Het stuk, dat op de officiële website van CIA kan worden gevonden, is een vertaling van een artikel uit een Oekraïense krant (bron NineforNews).

Volgens de krant beschikte de KGB over een 250 pagina’s tellend dossier over de aanval, dat onder meer afbeeldingen en getuigenverklaringen bevat, onthult de Daily Express. De vliegende schotel zou zijn verschenen op het moment dat een militaire eenheid in Siberië was voor een oefening. Eén van de soldaten zou het object met een luchtdoelraket hebben neergehaald. “Vijf kleine humanoïden met grote hoofden en grote zwarte ogen stapten uit,” schreef de krant. Naar verluidt overleefden slechts twee soldaten het incident. De vijf wezens kwamen volgens de krant uit het gecrashte toestel en vuurden een lichtbol af waarna 23 soldaten ‘in steen’ veranderden. Het rapport van de KGB vermeldt dat de resten van de soldaten werden overgebracht naar een geheim onderzoeksinstituut nabij Moskou.

“Experts nemen aan dat de structuur van het lichaam van de soldaten werd veranderd door een energiebron die voor ons nog onbekend is,” klinkt het. De CIA merkte in een voetnoot op: “Als het rapport van de KGB strookt met de werkelijkheid, is dit een extreem bedreigend voorval.” In het document wordt niet uitgelegd waarom de CIA een vertaling van een Oekraïens krantenartikel bewaarde (bron Express, NineforNews en foto’s internet).

Lees ook:Weer documenten vrijgegeven over vliegende schotels…
Lees ook:Dode aliens weggemoffeld…
Lees ook:Officieel rapport over landing ufo…
Lees ook:Mysterieus object in vorm ufo gevonden…
Lees ook:Area 51; wat houdt de VS verborgen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>