Chapat Sjamanistisch Festival 2017…

Het duurt nog even, maar wel leuk om nu alvast in je agenda te zetten. In het weekend van 30 juni en 1 en 2 juli vindt op het terrein van ‘De Wilgenspot’ in Reusel het Chapat Sjamanistisch Festival 2017 plaats.

Organisatoren Peter en Helma: “Dit festival is ontstaan in 2015 uit het verlangen in Brabant een low-budget en non-profit, spiritueel festival te organiseren waar we met gelijkgestemde bij elkaar komen om de energie van liefde en licht te bundelen om samen nog meer licht te brengen voor moeder Aarde en haar bewoners. We hopen samen een festival te creëren waarin we het leven vieren samen met drums, het heilig vuur, workshops, in verbinding samenzijn en waar respect voor alles wat leeft en jezelf mogen ZIJN belangrijk is. Het terrein gaat vrijdag 30 juni open vanaf 13.00 uur. Potluck: 19.00 uur. Opening festival: vrijdag 30 juni om 20.30 uur Sluiting festival: zondag 2 juli om 17.00 uur sjamanen tijd. Jullie zijn welkom het gehele festival te bezoeken of voor een gedeelte dit festival mee te vieren.”

Prijzen bezoekers: Entree weekend inclusief 2 overnachtingen in eigen tent/caravan/camper: € 40,- p.p. Entree per dag € 10.– Entree kinderen onder de 17 jaar: gratis. Huisdieren zijn op het terrein niet toegestaan. Kosten workshop houders: Deelname 1 persoon inclusief 2 overnachtingen: € 40,- incl. tent/caravan/camper. Daarnaast zijn onze workshophouders vrij om een kleine vergoeding te vragen tot een bedrag van maximaal € 5,-.exclusief materiaalkosten.

Neem voor deelname en/of informatie even contact met ons op. Dit kan via e-mail: [email protected] of  kijk op de website; www.chapatsjamanistischfestival.nl.

Lees ook:Chapat Sjamanistisch Festival in De Mortel…
Lees ook:Yoga Festival op Terschelling…
Lees ook:Vier de zonnewende samen met Centrum Maia…
Lees ook:Kom naar het Eigenwijs Festival in Houten…
Lees ook:Laat je inspireren tijdens Yoga Festival Terschelling…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Chapat Sjamanistisch Festival 2017…

  1. Helma

    Suzanne, dank je wel voor het delen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>