Edelstenen, ze blijven mij mateloos boeien…

Volgens kenners die veel met edelstenen werken, is het dragen van edelstenen tegen bijvoorbeeld geestelijke of lichamelijke klachten een zeer oude therapie. Edelstenen en mineralen en hun helende en geneeskrachtige werking zijn al eeuwenlang bij mensen bekend. Veel natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen.

Zelf heb ik heel wat edelstenen.  Ze stralen een soort van ‘energie’ uit die je doorgaans goed kunt voelen. Meestal weet ik meteen als ik ergens kom waar ze edelstenen verkopen welke ik nodig heb. Doorgaans valt mijn oog op deze steen. Vaak voel je of het goed is, als een steen vasthoudt. Dit kan een trilling zijn, maar ook een warm of koud gevoel. Ga af op je gevoel. Bij twijfel niet doen en voor een ander kiezen.

Mijn laatste aanwinst is een hartje van Zebra marmer. Deze steen helpt je om te aarden en zorgt ervoor dat je meer  in het hier en nu leeft. Zit je veel in je hoofd en loop je vaak te piekeren?  Zebra marmer helpt je om niet te veel te overdenken en om zaken te nemen zoals ze komen en te genieten van het leven. Een steen die op dit moment perfect bij mijn leven past. ‘De steen motiveert ook om plannen niet alleen uit te voeren, maar ook af te ronden.

Het komt ook wel voor dat ‘werk’ van een steen er op zit. Je zou dan afscheid van ze kunnen nemen door ze te begraven op een mooie plek. Op deze manier breng je een steen terug naar de natuur waar Moeder Aarde hem tot zich neemt. Het is niet zo dat een kristal dat nu goed bij je past, ook altijd goed bij je zal passen, , want je situatie veranderd constant. Misschien is dat meteen een reden dat ik veel edelstenen heb.

Lees ook:Op zoek naar de juiste edelsteen…
Lees ook:Verzorg je edelstenen op tijd…..
Lees ook:Lief zijn voor edelstenen
Lees ook:Hoe om te gaan met edelstenen…
Lees ook:Rozenkwarts; de allerliefste edelsteen die er is…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>