Het spookt in de hoofdstad Brasilia…

De Braziliaanse president Michel Temer heeft zijn officiële residentie in de hoofdstad Brasilia verlaten als gevolg van ‘slechte energie’ en ‘de aanwezigheid van geesten’. Temer (76) en zijn 33-jarige vrouw Marcela hebben het presidentieel paleis, het Palacio da Alvorada, verruild voor de woning die normaal gesproken wordt bewoond door de vicepresident. Het paleis beschikt over een groot zwembad, een kapel, een bioscoop en een landingsplaats voor helikopters (bron NineforNews).

 “Ik voelde daar iets vreemds,” zei Temer in tijdschrift Veja. “Ik kan al vanaf de eerste nacht niet slapen daar. De energie was niet goed. We vroegen ons af of er spoken zouden zijn,” vervolgde hij. Zijn vrouw liet een priester komen om eventuele boze geesten te verdrijven, maar dat hielp kennelijk niet.De ‘aanwezigheid’ zorgde er ook voor dat het tweetal kippenvel kreeg. Brazilianen stellen op social media dat Temer het spook aan zichzelf te danken heeft. Het zou ontstaan zijn door zijn schuldgevoel. Temer zette onlangs zijn rivale Dilma Rousseff af wegens corruptie, terwijl er nu een onderzoek naar hem loopt wegens illegale financiering van zijn campagne. Hij wordt ervan beschuldigd geprofiteerd te hebben van illegale donaties toen hij in 2014 een gooi deed naar het presidentschap.

 Het Palacio da Alvorada is niet de enige officiële residentie waar het spookt. In Windsor Castle zouden wel 25 spoken rondwaren. De Britse koningin zei dat ze er eens haar naamgenoot Elizabeth I heeft gezien.Onlangs zei de Zweedse koningin Silvia tijdens een interview dat het spookt in haar paleis (Independent, foto’s internet).

Lees ook:Het spookt in paleis Drottningholm…
Lees ook:Van der Sloot toch voor moord aangeklaagd
Lees ook:Bodyguard moet spoken verjagen in huis Adele
Lees ook:Koninginnedag 2009 Apeldoorn, het programma
Lees ook:Spookhuizen, Venetie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>