Knots van ruwe diamant gevonden…

Diamanten oefenen op veel mensen aantrekkingskracht uit. Deze edelsteen staat voor kracht, schoonheid en rijkdom. Diamanten beschikken over een enorme lichtkracht en zijn  krachtige ‘healers’. Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen.

De diamant is ook een zeer kostbare edelsteen. Hij is puur en kan door geen enkele edelsteen van zijn troon gestoten worden. Op internet kwam ik er het volgende over tegen:

· Symbool: Puurheid, wilskracht, unie, perfectie en eeuwige liefde.
· Deugden: Een diamant versterkt de eenheid en het engagement. Hij staat bekend als de steen van de verzoening.
· Legende: Plato vermeldde in de Oudheid het beeld van een diamanten as op aarde.

Hoe heerlijk moet het zijn om een ‘joekel’ van een diamant te vinden. Een christelijke, geestelijke vond afgelopen week in Sierra Leone een knots van een ruwe diamant gevonden. De steen heeft een gewicht van 706 karaat en is daarmee een van de grootste ter wereld.  De precieze waarde moet nog worden vastgesteld maar het gaat zeker om enkele miljoenen euro’s. Op de officiële website van de president is een foto van de opmerkelijke vondst te zien.

Een plaatselijke commandant uit de regio Kono overhandigde de diamant aan president Ernest Bai Koroma namens Emmanuel Momoh, die de ontdekking deed. De regering van het arme West-Afrikaanse land is van plan de edelsteen te veilen. Koroma bedankte de tussenpersoon donderdag voor zijn eerlijkheid door de diamant aan de overheid te geven in plaats van naar het buitenland te smokkelen. De opbrengst komt nu ten goede aan de bevolking. Sierre Leone heeft een lange geschiedenis van burgeroorlog, gefinancierd met ‘bloeddiamanten’. Daaraan kwam in 2002 een einde (bron ANP, foto’s internet).

Lees ook:Pink Star opnieuw verkocht voor record bedrag…
Lees ook:Roze Belofte doet haar naam eer aan…
Lees ook:Een edelsteen kan je helpen je doel te bereiken…
Lees ook:Gigasteen van jade gevonden…
Lees ook:Magnesiet; zorgt voor posiviteit…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>