Healthy Fest; meedoen aan de tofste workshops en lezingen…

Wil jij ook samen met je vrienden drie dagen meedoen aan de tofste workshops en lezingen onder leiding van de beste professionals en healthcoaches?  Kom dan in het weekend van vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 mei naar het Healthy Fest in Zeewolde.

Uit het aanbod van de beste professionals kies je zelf welke toffe workouts, inspiratiesessies en lezingen je wil volgen. Gun jezelf en je vrienden drie dagen lang a break for your mind and a boost for your body – al vanaf 199 euro per persoon. Maak ruimte in je hoofd en in je programma voor een yoga-, meditatie- of pilatessessie. Is je koppie lekker leeg? Bezoek dan ook een inspiratiesessie: dan is er lekker veel ruimte voor de frisse ideeën en mooie inzichten die je er opdoet.

Voeding is de brandstof voor je lichaam en geest. Hoe zorg je ervoor dat je het juiste binnenkrijgt? Wat is nou écht gezond? Bekende healthcoaches geven je deskundig advies en dat wordt natuurlijk in praktijk gebracht: proeven en proberen is verplicht (en geen straf, geloof ons). Op Healthy Fest zorg je niet alleen goed voor jezelf maar ook voor je vrienden. Er is genoeg tijd om bij te kletsen op de grote vrijdagmiddagborrel of aan tafel bij de foodtrucks. Natuurlijk kan er gedanst worden op live muziek en hoe fijn: daarna rol je zo jullie huisje in. Bij Healthy Fest bepaal je van tevoren zelf hoe je weekend eruit ziet. Je kunt bootcampen maar ook chillen op een yogamat of met je vrienden borrelen bij het vuur: niks moet, alles mag. Hoe jij je batterij oplaadt, is helemaal aan jou. Kijk voor alle informatie op de website: www.healthyfest.nl.

Lees ook:Dans Midzomernacht in het Mariapark Sittard…
Lees ook:Mindfulness weekend in Friesland…
Lees ook:Celebration of Life in het Drentse Uffelen…
Lees ook:Hoe kom jij de kerstdagen door???
Lees ook:Rozen beschermen je aura

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>