Boekpresentatie ‘Boek van het Zelf’ van Willem Glaudemans…

Op 9 april vindt er van 13.30  tot 17.00 uur de feestelijke boekpresentatie plaats van het nieuwe boek van Willem Glaudemans ‘Boek van het Zelf’.

Het evenement wordt door AnkhHermes gehouden in samenwerking met boek- en inspiratiewinkel Eressëa in Gouda.  De presentatie vindt plaats in de Oud-katholieke Kerk in Gouda. Naast Willem Glaudemans zal ook Patrick Kicken spreken en is er muzikale omlijsting. Na afloop is er een borrel en signeermogelijkheid. Ook het nieuwe boek van Jan Prins ‘Nu even niets’ zal deze middag voor het eerst te verkrijgen zijn. Jan Prins is zelf ook aanwezig om te signeren.

‘Boek van het zelf’ van Willem Glaudemans laat op een praktische manier zien hoe je ontdekt wat je niet bent; je bent niet je lichaam, je verstand, je gevoel, je persoon of je ego. Als je je vereenzelviging hiermee loslaat, komt vanzelf in je bewustzijn omhoog wat je wel bent: je Zelf. Het Zelf is wat blijvend is aan jou, wat jou verbindt met het Grote Geheel. In het zesde deel van zijn Biblos-serie pakt Willem Glaudemans op zijn eigen begrijpelijke manier en in een heldere schrijfstijl het voor vele mensen ingewikkelde begrip non-dualiteit aan.  In de Biblos-serie van Willem Glaudemans bij AnkhHermes verschenen eerder: ‘Boek van het eeuwige leven’, ‘Boek van vergeving’, ‘Boek van de levensmissie’, ‘Boek van de universele wetten’ en ‘Boek van het licht’. Kijk voor alle informatie op: www.ankh-hermes.nl.

Lees ook:De Biblos-serie van Willem Glaudemans…
Lees ook:Kom naar boekpresentatie Willem Glaudemans…
Lees ook:Jan Prins: ‘Nu even niets…’
Lees ook:‘Boek van vergeving’; voor iedereen die met vergevingskwesties te maken heeft…
Lees ook:Willem Glaudemans wint ParaVisie Award Boek van het jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>