Negatieve energie en een glas…

In huis is de energie van het hele gezin te vinden. Positieve energie, negatieve energie, gevoelens, emoties enz. Die energie trekt echter ook andere energie aan. Soms kan een huis vol negatieve energie zitten en dat heeft invloed op ons. Zo krijg je bijvoorbeeld sneller ruzie.

Negatieve energie is op veel manieren te herkennen als deze de boosdoener van de onrust in huis is. Dit is een eenvoudige manier om te ontdekken over negatieve energie in huis aanwezig is. Deze techniek vereist een doorzichtig glas zonder printen of barsten. Volg deze stappen:

Neem een volledig doorzichtig glas. Gooi een derde van het glas vol met zeezout. Vul twee derde van het glas met witte azijn of organische appelcider azijn. Vul de rest met zuiver water. Plaats het glas waar je vermoed dat de negatieve energie het sterkst is en wacht 24 uur.

Na een dag moet je kijken wat er is gebeurd. Als het glas er hetzelfde uitziet is er geen negatieve energie. Als de inhoud vergast is, vlekken heeft of groen is, duidt dat op negatieve energie. Als er iets raars gebeurt, is er een probleem met de energie. Gooi het leeg in de wc en herhaal dit net zo vaak tot de positieve energie terug is. Kijk op de website www.geweldig.nu voor een filmpje.

Lees ook:Zeezout en kerrie houden negativiteit buiten
Lees ook:Wie gebruikt er een orgonite piramide…
Lees ook:Hoe zuiver ik mijn huis van negatieve entiteiten?
Lees ook:Wel of niet (zelf) je huis reinigen met salie…
Lees ook:Edelstenen; pas op voor neppers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>