‘Ghost in the Shell’ nu in de bioscoop…

Eindelijk is het Dan zover en kunnen liefhebbers van sciencefiction naar de film ‘Ghost in the Shell’. Nieuwsgierig? Op diverse sites op internet kun je de trailer van deze film zien.

In ‘Ghost in the Shell’ is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Zij heeft de leiding over Section 9, een elite-eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegenhouden. Hoofddoel is het uitschakelen van deze mensen. Ze worden vervolgens geconfronteerd met een vijand die het gemunt heeft op Hanka Robotic’s cybertechnologie en deze probeert te vernietigen. Gebaseerd op de wereldberoemde anime-serie en geregisseerd door Rupert Sanders. Naast Scarlett Johansson bestaat de cast uit ‘Beat’ Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbæk, en Kaori Momoi.

De titel van de film slaat  dus op hoofdpersoon The Major (Scarlett Johansson). Een elitesoldaat met een menselijk brein in een robotlichaam.. Anders dan in de manga en de vorige films is The Major in deze live-actionfilm redelijk uniek. Hoewel vrijwel alle mensen met behoorlijke cyborg-aanpassingen rondlopen, gaat het bij niemand zo ver als bij The Major. Ze is de eerste van haar soort.

Volgens kenners is het onmogelijk om niet onder de indruk te zijn van de beelden en Rupert Sanders, de man achter ‘Snow White and the Huntsman (2012)’. Het is een film die behoorlijk wat actiescènes heeft met speciale effecten. Dit  in een visueel verbluffende omgeving. Alles, van de production design tot de art direction, lijkt te kloppen. Fans van de anime zullen in ieder geval tevreden zijn met de gelijkenissen (bron internet).

Lees ook:Trouwen met een robot…
Lees ook:Vervolg zombiefilm World War Z in de zomer van 2017 in bioscopen…
Lees ook:Deel vijf Paranormal Activity volgend jaar in de bioscoop
Lees ook:Stap in de wereld van ‘The Huntsman The Winters War’…
Lees ook:‘The Space Between Us’; zal hij op Aarde overleven…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>