Reïncarnatie van honkballegende Lou Gehrig…

De zoon van Cathy Byrd was al op 2-jarige leeftijd helemaal geobsedeerd door honkbal. Het liefst droeg hij de hele dag honkbalkleding. In 2011 kreeg het jongetje, Christian Haupt, zelfs een rolletje in de film That’s My Boy van Adam Sandler, schrijft het Amerikaanse tijdschrift People. In haar memoires claimt Byrd dat haar zoon de reïncarnatie is van honkballegende Lou Gehrig, die bijna een eeuw geleden voor de Yankees speelde (bron NineforNews).

Byrd geloofde nooit in reïncarnatie, maar daar kwam verandering in toen Christian uitspraken begon te doen over het leven van Gehrig. Via Google, radioshows, boeken en de archieven van Gehrig kwam ze erachter dat de uitspraken klopten.Toen Byrd, een makelaar uit Californië, goede vrienden vertelde over het vorige leven van Christian verklaarden ze haar voor gek. Op een dag zei Christian uit het niets: “Mama, ik was vroeger een lange honkbalspeler.” Toen ze zei dat hij op een dag een lange honkbalspeler zal worden, reageerde hij: “Nee! Ik was een lange honkbalspeler, net zo lang als papa!” Christian vertelde nog voordat hij kon lezen al uitgebreide verhalen over honkbal. Zo zei hij dat spelers per trein naar hotels werden gebracht. Toen Christian een foto zag van Babe Ruth en Lou Gehrig, zei hij: “Ze spraken niet met elkaar.” Byrd ontdekte dat Ruth en Gehrig ooit goede vrienden waren, maar ruzie hadden gekregen en niet langer met elkaar spraken. “Toen ik hem vroeg hoe hij dat wist, antwoordde hij: ‘Ik weet het gewoon’,” schreef ze.

“Reïncarnatie stond diametraal tegenover mijn rationele gedachten en religieuze overtuigingen en toch voelde ik dat ik moest luisteren naar wat Christian me wilde vertellen,” voegde ze toe. Byrd nam contact op met psycholoog Jim B. Tucker van de Universiteit van Virginia. Tijdens een ontmoeting met de professor zei Christian dat hij Byrd had uitgekozen als zijn moeder toen zij geboren werd.  “Ik koos haar als mijn moeder en toen werd ze oud,” zei het jongetje. Toen Tucker Christian vroeg waar hij Byrd had uitgekozen, zei hij: “In de lucht.” Professor Tucker legde uit dat veel kinderen hem hebben verteld dat ze hun ouders zelf hebben uitgekozen. Christian wees naar een foto van de moeder van Lou Gehrig, Christina Gehrig, en zei: “Mama, jij was haar” (zie fragment op www.ninefornews.nl, foto’s internet)

Lees ook:“Kijk dat ben ik mamma…”
Lees ook:Boek over kinderen en hun vorige levens…
Lees ook:Onderzoek naar uitspraken kinderen en reïncarnatie…(deel 1)
Lees ook:Reïncarnatie, maar dan anders
Lees ook:Verhalen over vorige levens…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>