NASA-astronauten en aliens…

Een aantal NASA-astronauten heeft gezegd dat buitenaardsen bestaan en dat ze al geruime tijd in contact staan met de mensheid. Tenminste vier bekende astronauten hebben zich openlijk uitgesproken over bestaan van aliens. Sommigen van hen hebben UFO’s zien vliegen, terwijl anderen claimen dat ze door hoge militaire functionarissen zijn ingelicht over buitenaards contact. Dit valt te lezen op de site NineforNews.

In 1971 werd Edgar Mitchell de zesde maan die op de maan liep. De rest van zijn leven bleef hij vertellen dat ‘aliens ons al lange tijd in de gaten houden en hier al heel lang zijn’. Hij claimde eens dat vredelievende aliens de aarde hadden bezocht om ons te behoeden voor een kernoorlog en dat het Vaticaan de waarheid kent over het bestaan van buitenaardsen.

Cooper deed mee aan Project Mercury. Hij zei in 1951 UFO’s te hebben gezien boven Duitsland. De astronaut zei ook dat hij vliegende schotels had gezien boven een geheime vliegbasis waar experimentele Amerikaanse vliegtuigen werden getest. “Deze buitenaardse vaartuigen en hun bemanningsleden komen van andere planeten die iets hoger ontwikkeld zijn,” zei hij in 1984. “We moeten eerst laten zien dat we onze problemen op een vreedzame manier kunnen oplossen en niet door middel van oorlog, voordat we kunnen worden geaccepteerd als leden van het universele team.” Slayton was ook onderdeel van Project Mercury en werd later directeur van Flight Crew Operations van de NASA. In 1951 zag hij naar verluidt een UFO. “Het leek op een vliegende schotel,” zei hij. “Ik had geen camera bij me, anders had ik zeker foto’s gemaakt.”

.

 

O’Leary is nooit in de ruimte geweest, maar was wel één van de 11 astronauten die in de jaren zestig in aanmerking kwamen voor een mogelijke Marsmissie. Later in zijn leven had O’Leary een bijna-doodervaring die zijn kijk op het leven en de realiteit drastisch veranderde.

“Er is overvloedig bewijs dat we worden bezocht door aliens,” zei O’Leary. “Beschavingen houden ons al heel lang in de gaten en vanuit het traditionele materialistische westerse standpunt bekeken zien ze er bizar uit” (bron: Mailonline, NineforNews, foto’s internet).

Lees ook:Geheim document, CIA en ufo’s…
Lees ook:Een lucht vol met vliegende auto’s…
Lees ook:Er leven wel degelijk aliens onder ons…
Lees ook:Aliens geven Poetin advies….
Lees ook:Ridley Scott en aliens…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>