Op zoek naar de achtergrond van Peter Quill…

De vrienden uit ‘Guardians of the Galaxy’ gaan op zoek naar de waarheid achter de achtergrond van Peter Quill/Star-Lord: dit alles onder begeleiding van de muziek van de Awesome Mixtape 2. Het team moet er voor vechten om één geheel te blijven. De film is vanaf donderdag 27 april te zien in de bioscoop. Op diverse sites is de trailer van deze film te vinden.

De Guardians of the Galaxy zijn een feit, maar de leden van het team zijn zó verschillend dat het soms een opgave is om alle neuzen één kant op te krijgen. Begeleid door de klanken van Awesome Mix Tape vol. 2 vindt zelfbenoemd teamleider Peter Quill aanwijzingen over zijn vader. Deze tweede film over de onwaarschijnlijke helden is wederom geregisseerd en geschreven door James Gunn. Alle grote rollen uit de eerste Guardians-film keren terug en er zijn ook een aantal nieuwe gezichten. Zo is Kurt Russell (The Hateful Eight) te zien als Ego, de vader van Peter Quill.

Guardians of the Galaxy (deel één) is een Amerikaanse sciencefiction-actiefilm uit 2014, geregisseerd door James Gunn, geproduceerd door Marvel Studios en gedistribueerd door Walt Disney Pictures. Het verhaal is gebaseerd op de Marvel Comics met dezelfde naam. In deze film wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill, die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet. Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal vreemde figuren.

Lees ook:Ga mee op reis met Doctor Strange…
Lees ook:Acteur Kurt Russell en ufo’s…
Lees ook:Peter van der Hurk om 22 uur op RTL 4
Lees ook:Superhelden Marvel krijgen eigen themaparken…
Lees ook:Peter en draak Elliot op avontuur…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>