“Ik voel de pijn van anderen…”

Mensen veranderen na een bijna-doodervaring vaak zo erg dat partners het idee hebben met een ander te maken te hebben. Hoewel hun hart niet meer klopte en hun hersenactiviteit volledig wegviel, waren ze zich toch bewust van hun omgeving. Rinus van Warven werd in 1981 aangereden door een dronken automobilist. Dit valt te lezen op de site NineforNews.

“Hangend tegen het plafond van de ziekenauto zag ik hoe de verpleegkundigen mij probeerden te reanimeren,” zei hij tegen het AD. “Ik bevond mij in een soort tunnel, vervuld van rust, vrede en liefde,” vervolgde hij, toevoegende dat hij een wit licht zag dat naar gene zijde leidde. Toen hij een stem hoorde die zei dat hij terug moest, kwam hij weer terug in zijn lichaam. “Sinds die ervaring ben ik paranormaal begaafd,” zei Van Warven. “Ik voel de pijn van anderen en kan aan iemand zien of hij ziek is.”

Hajar Bouchdak werd toen ze 18 was in het ziekenhuis opgenomen voor een keizersnee. Ze viel weg, maar hoorde en zag alles van bovenaf. “Ik heb geen woorden voor de plek waar ik was,” zei ze. “Ik kan het niet anders omschrijven dan wolken vol liefde, in een warme, zachte kleur. Er was geen pijn, geen angst.” Toen een prettige stem zei dat het nog geen tijd was voelde ze hoe ze werd teruggeduwd. Wat ze heeft meegemaakt ziet ze als een wedergeboorte. Het materialistische zegt haar niets meer. Luca Prinsen beviel in 2005 van haar tweede kind. Ze kreeg in het ziekenhuis een verkeerd medicijn, waarna ze wegzakte. “Ik bevond me in een allesomvattende intens pure liefde, warmte en geborgenheid,” zei ze. “Alles was licht en helder.” De bijna-doodervaring veranderde haar leven compleet. Een wederopstanding, noemde ze het. “Bezit en status zeiden me niets meer.” Boekentip: Eindeloos bewustzijn. 9bron NineforNews, foto’s internet).

Lees ook:Ik wist dat ik stervende was…
Lees ook:“Ik kreeg alles mee wat om mij heen gebeurde…”
Lees ook:Ben ik in de hemel geweest…
Lees ook:,,Het voelt alsof ik uit het paradijs ben verstoten”
Lees ook:“Ik moet het vredige gevoel overbrengen…”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>