Kristalkinderen zitten op een hogere energie…

Kristalkinderen zijn kinderen die op een hogere energie zitten. Dit houdt in dat ze alles op een andere manier ervaren. Ze zijn zeer gevoelig voor de energieën om hun heen en kunnen daar ook (veel) last van hebben.

Het eerste wat opvalt bij de Kristalkinderen zijn hun grote, doordringende ogen, die als het ware je ziel binnendringen. Ze zijn gelukzalig en hebben een opgeruimd karakter. Ze zijn vergevingsgezind en makkelijk in de omgang. Kristalkinderen zijn extreem gevoelig voor alles in hun omgeving: geluiden, kleuren, geuren, voedsel, chemicaliën, vervuilers, negatieve emoties, pijn van anderen, groepsbewustzijn en elektromagnetische frequenties. Door deze gevoeligheid zijn het vaak zeer kwetsbare kinderen. Ze hebben tijd voor zichzelf nodig en doen het niet goed in groepen, aangezien weinig anderen hun behoefte aan eenzaamheid, balans, verjonging en diepe rust begrijpen.

Kristalkinderen voelen een diepe liefde voor kinderen en dieren en hebben een opmerkelijke manier om verbinding te maken met alle wezens. Ze hebben een dagelijks samenzijn met de natuur en de elementen nodig.  Kristalkinderen laten niet snel hun emoties zien, uit angst dat ze de controle verliezen. Hierdoor kunnen ze saai of zonder passie lijken. Ze begrijpen oorlog en hebzucht niet en kunnen zich hierdoor gemakkelijk totaal overweldigd voelen. Wanneer het leven te intens wordt of als ze getraumatiseerd zijn, óf zien en voelen dat anderen getraumatiseerd zijn, zullen ze zichzelf terugtrekken, loskoppelen en beschermen. Ze kunnen periodes doormaken van diepe depressie.

Vanwege de afwezigheid van ego bij de Kristalkinderen stralen ze onschuld, argeloosheid en puurheid uit. Ondanks het feit dat ze vaak rustig zijn, worden ze door anderen bewonderd en voelen veel mensen zich tot hen aangetrokken. Kristalkinderen zullen diepe en blijvende verbintenissen hebben met mensen die de onvoorwaardelijke liefde bieden. Kristalkinderen hebben een sterke verbinding met het hogere zelf, maken van nature contact met hun hoogste leiding en het zijn natuurlijke genezers en vredestichters. Alle informatie hierover is te vinden op:  www.engelenomjeheen.nl. Reacties zijn welkom…

Lees ook:HSP kinderen zijn de mensen van de toekomst
Lees ook:Nieuwetijdskinderen zijn geen freaks
Lees ook:Het begint met het geloven in jezelf…
Lees ook:Hoe ga ik om met mijn paranormale kind?
Lees ook:Kaarten leggen, kan je zelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>