Geest op camera vastgelegd…

Paranormale onderzoekers van het tv-programma ‘Most Haunted’ claimen voor het eerst in 15 jaar een geest op camera te hebben vastgelegd. Volgens presentatrice Yvette Fielding gaat het om de meest opzienbarende beelden tot nu toe. Op de beelden is een mannelijke figuur te zien die door een donkere gang loopt in Wentworth Woodhouse, een landhuis in het graafschap South Yorkshire. Dit valt te lezen op de site NineforNews.

Het team deed onderzoek naar een spookverschijning in het 17e-eeuwse huis die in verband is gebracht met tientallen onverklaarbare waarnemingen. Vlak voor de waarneming zei cameraman Stuart Torevell na het horen van voetstappen: “Als je hier bent, loop dan door deze gang,” In de deuropening waar de camera op gericht is verschijnt vervolgens een witte figuur. Torevell besloot achter de verschijning aan te rennen, maar in de kamers die aan de gang grensden kon het team niets vinden.

“Dit zijn toch wel de meest opzienbarende beelden die we tot nu toe hebben gemaakt,” zei Fielding. “Was dit de aanwezigheid van de geest van een overleden persoon, een doppelgänger, of iets anders wat we niet kunnen begrijpen?” vroeg ze zich af. Karl Beattie, de maker van de beelden, zei: “We hebben nog nooit zoiets gezien en we hebben er echt geen verklaring voor. Het is een hele vreemde plek.” Wentworth Woodhouse werd in 1630 gebouwd door de eerste graaf van Stafford. Indertijd woonden er honderden mensen in het landhuis. Wil je er meer over zien? Surf dan zeker even naar deze nieuwsssite.

Lees ook:Spokenjagers leggen geest van kind vast…
Lees ook:Brit filmt spookachtig figuur…
Lees ook:Vrouw verdwijnt door muur van oorlogsschip…
Lees ook:Schim vastgelegd in tombe Egyptische priester…
Lees ook:Geest van Tutbury Castle laat van zich horen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>