En het is weer volle maan…

Vanavond is het volle maan. Deze maan staat in het teken van ‘wedergeboorte’. Niet alleen zie je dat goed terug in de natuur, waar alles in volle gang aan het opkomen is, maar persoonlijk kan deze maan ook  staan voor wedergeboorte.  Het is niet zo gek dat deze maan ook wel de ‘Maan van het Ontwaken’ wordt genoemd.  Het thema is  ‘vruchtbaarheid’; in de natuur worden de bloemen en bomen bevrucht.

Vaak voel je zelf ook als of  ‘je opnieuw wordt geboren’. Tenminste als je voor openstaat.  Het kan dan ook een mooie periode zijn om (al) je plannen en wensen uit te voeren. Maak vanavond maar eens een lijstje met wat je allemaal wilt doen de komende tijd en ga er mee aan de slag. Ontwaak en ga mee met de natuur.  Loop  vanavond als de maan mooi vol is, maar eens naar buiten en voel wat deze maan met je doet.

Soms hebben mensen moeite om dingen los te laten. Zie het als het begin van iets nieuws. Als je oude deuren sluit, openen er nieuwe. Het kan het begin zijn van iets moois. Als je om je heen kijkt, zie je hoe de vogels hun nestje hebben  gebouwd en zijn begonnen met broeden. Alles is in gang gezet om tot bloei en groei te komen. Hoe zit dat eigenlijk met jou? Ben jij aan het ontwaken? Wat mag tot wasdom komen? Wat wil jij jezelf en de wereld om je heen brengen? Laat de volle maan (de kracht ervan)  je helpen en ondersteunen bij het zetten van mogelijke stappen.  Sta stil bij de energie die er vrijkomt en (be)denk: Wat in jou wil ontwaken! (bron en foto’s internet).

Lees ook:Volle maan; de Maan van het Ontwaken…
Lees ook:Volle maan; maan van het ontwaken…
Lees ook:Het is weer volle maan; de Maan van het Weerlicht…
Lees ook:Blauwe maan; bescherm je plannen…
Lees ook:Het is weer bijna volle maan…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>