Theresa Caputo; terug bij TLC…

Theresa Caputo is voor eventjes een Florida Beach Medium wanneer ze tijdens de winter haar huis in Long Island inruilt voor de subtropische Sunshine State. Het is altijd een droom geweest voor haar man Larry om hier te overwinteren en Theresa wil het wel even proberen. Ze vindt de warme temperaturen fantastisch, maar mist haar familie wel. Ook heeft ze moeite met de luchtvochtigheid die invloed heeft op haar handelsmerk: haar kapsel. Maar verder kan ze hier net zo goed haar werk uitvoeren…Volg de onthullingen van deze dame op TLC.

Uitspraken van Long Island Medium zijn:

-Ja, ik spreek met de doden. Maar ik slaap altijd met een nachtlampje.

-Ik ben pas net over mijn angst voor liften heen.

-Elke zondag zit ik in de kerk.

-Sit-ups, gewichtheffen, hardlopen: ik sport vier tot vijf keer per week.

-Mijn favoriete film is Pretty Woman.

-Ik drink minimaal zes koppen koffie per dag.

-Ik woon naast mijn ouders in de wijk waar ik ook opgroeide.

-Ik gebruik haarspray, maar geen paniek: ik recycle de spuitbussen.

-Ik hou van Broadway shows.

-Mijn favoriete eten is een goede cheeseburger, zonder broodje of friet.

-Ik reis door het land en geef live shows weg.

-Het enige boek dat ik heb gelezen was helemaal van mij. Ik had ook geen keus: ik had hem zelf geschreven.

-Als kind zat ik op voetbal

- Ik was ooit gitarist in een ‘folk’ groep.

-Mijn sterrenbeeld is tweeling.

-Ik nam voor het eerst geesten waar toen ik vier was.

-Ik heb cowboylaarzen, met diamanten van Swarovski.

-Ik zou graag willen dat ik kon zingen.

-Mijn favoriete zanger is Pat Monahan van Train.

-Ik wil wereldvrede.

Lees ook:Feitjes over Long Island Medium…
Lees ook:Nieuwe theatershows van Derek Ogilvie…
Lees ook:Derek Ogilvie strikes back
Lees ook:Het hiernamaals bestaat…
Lees ook:Derek Ogilvie toert weer rond…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>