Knoflook; het middel tegen gehoorproblemen…

Ik vind het altijd interessant om te lezen hoe de natuur ons een handje kan helpen bij bepaalde klachten. Als ik iets heb, raadpleeg ik dan ook graag alternatieve sites. Dat wil niet zeggen dat ik niet geloof in ‘het kunnen’ van de reguliere gezondheidszorg. Hun advies neem ik altijd serieus.

Zo las ik op www. creatieveideetjes.nl dat veel mensen, op late leeftijd, te maken krijgen met gehoorproblemen. Dit kan ervoor zorgen dat dagelijkse activiteiten ernstig bemoeilijkt worden. Denk maar eens aan het verkeer; als je last hebt van gehoorproblemen hoor je voertuigen minder snel aankomen. Hoewel de medische industrie tal van oplossingen aanreikt om gehoorproblemen te verhelpen, bestaat er ook een krachtig, zelfgemaakt natuurlijk medicijn dat helpt om deze kwaal te behandelen. Deze remedie is zeer geschikt voor oudere mensen omdat je er tot 97% van je gehoor mee kunt recupereren. Tevens vind je het hoofdingrediënt gewoon in je keuken terug. Look is namelijk het hoofdbestanddeel van dit natuurlijk middeltje!

Ingrediënten:

  • 3 teentjes knoflook
  • Een beetje olijfolie
  • Een druppelaar
  • Gaas of watten

 Instructies:

Om te beginnen pel en was je de look. Vervolgens druk je ze uit om het sap eruit te persen. Probeer zoveel mogelijk sap eruit te persen. Vervolgens meng je het sap en de olijfolie in een druppelaar.

Toepassing:

Doe al liggend 3 of 4 druppeltjes in je oor. Bedek je oor vervolgens met een gaasje of een watje. Blijf even liggen zodat het mengsel in je oor kan doordringen. Je zult versteld staan van de snelle werking! Volgens het artikel herstelt  97% van je gehoor. Zelfs mensen van 80 jaar en ouder worden enthousiast van deze eenvoudige remedie! Ik ga het in ieder geval zeker onthouden.

Lees ook:Ontspannen de voetbalwedstrijd tegen Australië in
Lees ook:Begin je dag met een stevige wandeling…
Lees ook:Een wilde kastanje in je broekzak tegen rugpijn
Lees ook:Oregano; de plant tegen vele kwaaltjes…
Lees ook:Begin van de Chanoeka…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>