Wie heeft er ervaring met automatisch schrift…

Automatisch schrift is schrijven met behulp van een entiteit. Deze entiteit gebruikt dan jouw hand om te schrijven. Meestal veranderd hierdoor ook je handschrift. Vaak is dit een gids of een dierbare overledene.

Is het  een gave als je dit kunt of is het zo dat iedereen het kan? Ik hoor vaak van mensen dat als je contact hebt…of kunt leggen… met zeg maar mensen die overleden zijn, je ook een beroep kunt doen op automatisch handschrift. Ik weet wel dat als je een gesprek kunt voeren met een entiteit je vaak ook antwoord krijgt op een vraag die je stelt. Automatisch schrift wordt vaak door mediums gebruikt. Zij zijn een doorgeefluik van bijvoorbeeld een overleden dierbare, een gids, een opgestegen meester of een engel. Het medium stemt zich ook af van wie het de informatie doorkrijgt om zich zeker te stellen dat het automatisch schrift vanuit een juiste bron komt. Het gebruik van deze methode zou volgens kenners handig zijn als het om dingen gaat waar je niet veel vanaf weet. Iemand heeft het ergens over en je hebt totaal geen idee wat hij of zij bedoeld.

Meestal is het verbazingwekkend wat de ander opschrijft.  Jij kunt ook automatisch schrift leren. Jouw gids geeft dat wat vertelt ‘moet’ worden via het opschrijven door. Wel is het verstandig dat je wellicht een workshop hiervoor volgt zodat je het gereedschap juist gebruikt.  En ook weet en leert  wie je bron is en je bron leert kennen. Ik ben heel benieuwd of er mensen zijn die zo’n workshop hebben gedaan en wat hun ervaring is.

Lees ook:Antwoorden op vragen door Automatisch schrijven…
Lees ook:Opleiding als medium…
Lees ook:Hou eens een tijdje een dagboek bij
Lees ook:Gidsen zijn je vrienden
Lees ook:Engelen op aarde…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wie heeft er ervaring met automatisch schrift…

 1. Selena

  Ik beoefen al jaren het automatisch schrift.
  Zelf geef ik ook workshops hierin. En deze worden als goed, prettig en zeer verrijkend ervaren.

  Heeft u interesse in deze workshop?
  Mail naar [email protected]

  Groet
  Yvonne
  Praktijk Selena

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>