Herschreven editie van Touch for Health…

Je houding en energie weer in balans krijgen? Het toonaangevende naslagwerk Touch for health heeft bewezen effectief verlichting te brengen bij uiteenlopende klachten, met behulp van veilige technieken om de spieren te balanceren.

Sinds het verschijnen van de eerste versie van ‘Touch for Health’ van John F. Thie in 1973 heeft deze methode al tientallen miljoenen mensen in meer dan 40 landen geholpen om hun gezondheid in balans te brengen. De methode is gebaseerd op een holistische visie op welzijn en maakt gebruik van effectieve, veilige technieken als massage, aanraking en acupressuur om de spieren te balanceren. Hierdoor komen houding en energie weer in balans. Deze complete editie van ‘Touch for health’ bevat alle informatie om je de technieken van deze methode eigen te maken. Hiermee kun je je scharen bij de duizenden chiropractors, specialisten op het gebied van complementaire gezondheid, trainers van topsporters en masseurs die Touch for Health wereldwijd gebruiken. Touch for Health is een onmisbare methode gebleken op het gebied van preventieve gezondheid.

Compleet herschreven en bijgewerkte editie van het standaardwerk over Touch for Health, een methode voor niet-medici om na diagnose door spierspanningstests d.m.v. acupressuur en massage de energiebalans in het lichaam te herstellen. Deze methode wordt door de allopathische geneeskunde na veertig jaar nog niet geaccepteerd. De auteur (1933-2005) was grondlegger van deze werkwijze; samen met zijn zoon heeft hij deze heruitgave voorbereid. In deze editie is de basiskennis gelijk aan die in de oorspronkelijke uitgave (1973, Nederlandse vertaling 1981), maar omdat er veel is toegevoegd en alle teksten volledig herschreven zijn, kan men spreken van een ‘nieuw’ boek. Ook de foto’s zijn moderner, inzichtelijker en in kleur (bron AnkhHermes en Bol.com).

Lees ook:Quantum Touch is als het ware even je lichaam resetten
Lees ook:Richard Gordon: Bewust zijn van materie…
Lees ook:Quantum Touch zorgt voor genezing van brandwonden
Lees ook:Healing heeft voornamelijk te maken met liefde
Lees ook:Over helen en overdraagbare energie…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>