Mandela Festival in Wanroij…

Drie dagen en nachten vol kunst, muziek, theater, wellness en méér? Kom dan naar het Mandela Festival die van 9 tot en met 11 juni plaats voor de tweede keer,  op ‘Vakantiepark De Bergen’  in Wanroij’plaatsvindt.

Vakantiepark De Bergen in Wanroij ligt op een terrein met diepe bossen, een prachtig natuurzwembad en dito stranden. Op Mandala zijn festival en camping één. Een tentje mag overal geplaatst worden. Schuif aan bij één van de vele Tribes, zoek een stil plekje in het verlichte bos of kies een plekje aan het water. Voel je vrij, ontdek, kom samen en geniet.  Kom jij het hele weekend logeren? Of blijf je maar één dag? Het is helemaal aan jou. Kijk voor de diverse tickets voor Mandala 2017 op de website. Mandala is voor jong en oud, dus ook voor de jongeren onder ons hebben we aparte tickets. En maak je geen zorgen, voor de kinderen hebben we een speciaal hoekje van het festival ingericht waar ze zich niet zullen vervelen. Ben je jonger dan 16? Geen probleem! Je bent welkom, maar wel onder begeleiding van iemand ouder dan 16.

Mandala is anders. Het voelt als vakantie met de knusheid van kamperen, dit in een bosrijke omgeving met in het hart van het campingfestival een prachtig natuurzwembad omringd door parelwitte stranden. De uitgestrekte 100 hectare grote camping wordt door kunstenaars, weldoeners, entertainers en artiesten gebouwd en gepresenteerd in meer dan 20 verschillende ‘Tribes’, elk met zijn eigen charme. Er is muziek, kunst en theater, maar ook spellen, wellness en een heleboel kleurrijk entertainment. Op Mandala zijn festival en camping één. Een tentje mag bijna overal geplaatst worden. Ga, sta en slaap waar jij wil. Ontdek onze Tribes, geniet van de muziek en ontmoet onze Creators.

Lees ook:Start-to-Yoga Village bij Torhout …
Lees ook:Laat je inspireren tijdens Yoga Festival Terschelling…
Lees ook:Myths and Magic; in het prachtige Kasteel van Leeuwergem…
Lees ook:Elfde Yoga Festival Terschelling…
Lees ook:Open je hart tijdens OpenUp!…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mandela Festival in Wanroij…

  1. Erika

    Tot hoe laat duurt het vandaag …ik ben mijn auto en huissleutels kwijt geraakt

      /   Reply  / 
  2. Suzanne Grijpink Auteur

    Hallo Erika hoop dat alles nog op zijn pootjes terecht is gekomen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>