Volle maan; hoe staat het met je plannen…

Morgen is het weer volle maan. Deze maan wordt ook wel ‘Grasmaan’ genoemd en staat voor ‘groei’. Het is goed om de komende dagen even stil te staan bij de plannen die je mogelijk afgelopen maanden hebt gemaakt en/of in werking hebt gezet. Vraag je af hoe het staat met de groei van je dromen en of je ze als deels vervuld hebt. Waar en aan wat moet je nog aandacht schenken? Je kunt helaas nog niet gaan oogsten, maar je plannen krijgen zeker vorm.

Deze volle maan heeft ook de naam ‘bloemenmaan’ waarbij alles in het teken staat van bloeien. Of jij nu een beste keus gemaakt heb of niet, de vuur energie is aanwezig en zoekt zijn uitweg. Hoe bewuster jij je bent van wat je wil, hoe gerichter je vuurkracht je zal brengen wat je wil. Richt je vooral op de dingen die goed gaan en wees er dankbaar voor. Geef je energie niet aan dingen die minder goed gaan.

Deze maan staat voor een vreugdevolle tijd vol hoop, belofte, licht en warmte. Hou altijd in je gedachte dat niet het resultaat van belang is, maar de weg er naar toe. Maak tijdens deze volle maan eens een lekkere wandeling of kom tot inzicht middels meditatie en geef aandacht aan dat wat daadwerkelijk belangrijk (goed) voor je is. Ben je dus bewust dat deze maan je laat zien wat je hebt gezaaid en of dit in volle bloei staat en groeit zoals gewenst (bron en foto’s internet).

Lees ook:Grasmaan; de volle maan van juni…
Lees ook:Blauwe maan; bescherm je plannen…
Lees ook:Volle maan, de maan met als thema groei
Lees ook:Volle maan; de Maan van het Ontwaken…
Lees ook:Aprilmaan; volle maan en maansverduistering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>