Kom naar het Eigenwijs Festival in Houten…

Het Eigenwijs Festival, donderdag 15 tot en met zondag 18 juni in Vierhouten is een spiritueel paganistisch / heidens evenement. Het ideale evenement om je te oriënteren op het gebied van hekserij, sjamanisme, paganisme/ heidendom, spiritualiteit, natuurbeleving, natuurlijke heling methoden en persoonlijke ontwikkeling.

Op het Eigenwijs Festival kun je deelnemen aan vele workshops, kennis en inzichten verkrijgen tijdens interessante lezingen, genieten van muziek, voorstellingen en verhalen. En niet te vergeten de Eigenwijze markt waar je kennis kunt maken met verschillende Natuurlijke Heling Methoden en van alles kunt bekijken en kopen wat te maken heeft met een Natuurlijke manier van Leven. Het Festival duurt vier dagen.  Wil (of kun) je niet alle dagen komen? Kom dan 3 of 2 dagen! Of zelfs 1 dag! De keuze is aan jou. Voorwaarde is alleen dat je vooraf reserveert en betaald. Hoe zit dat dan met inschrijven voor de Workshops? Omdat niet iedereen al donderdag komt en zich kan inschrijven voor de verschillende workshops schrijf je je vooraf in via deze website.

Een Toegangskaartje voor Bezoek van het hele Festival – 4 dagen – is € 160,00. (12 jaar en ouder) Dat is inclusief 3 overnachtingen in je eigen tent, vrije toegang voor alle activiteiten, lezingen, optredens en voorstellingen. Maar je kunt dus ook 3 dagen komen (€ 130,00) of 2 dagen (€ 90,00), of zelfs 1 dag. (€ 50,00) (en alleen de donderdag zelfs voor slechts € 25,–) Kinderkaartjes (3 t/m 11 jaar) voor het hele Festival kosten € 50,00. Kinderkaartjes voor 3 dagen kosten € 40,00, voor 2 dagen € 30,00 en voor 1 dag is het slechts € 20,00. Peuters (0 t/m 2 jaar) kunnen gratis mee. Voor sommige workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd voor materiaal. Voor een consult of heling sessie betaal je maximaal € 15,00 per half uur. Kijk op www.eigenwijsfestival.nl voor alle informatie.

Lees ook:Het Eigenwijs Festival; spiritueel evenement in Vierhouten
Lees ook:Oktober Reiki maand, Reiki festival!
Lees ook:Spiriosa Festival; neem eens tijd voor jezelf…
Lees ook:‘Oak & Owl Green Spirits Festival’ in Zeewolde…
Lees ook:Kom naar Happinez Festival Voordorp…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>