Open je hart tijdens OpenUp!…

Van 26 tot en met 30 juli vindt het OpenUP! zomerfestival, op kasteel de Berckt in Baarlo (L), plaats. Handig om te weten is dat je alleen kunt boeken voor de gehele periode van 5 dagen. Dit festival wordt gedragen door de inzet van vrijwilligers (genaamd CoCreators).

OpenUp! is een creatief, vrijzinnig festival in de prachtige natuur van Limburg. Kasteel de Berckt in Baarlo is het decor voor een uniek festival voor jong en oud, met een groot aanbod van activiteiten. Kom ook en geniet vijf of tien dagen van inspirerende workshops, muziek, dans en samen zijn. Reis met ons mee en ervaar een festival dat harten opent en waar je nieuwe vriendschappen sluit. Je kunt genieten van vegetarische catering. En omdat we houden van natural high is het festival drank- en drugsvrij. CoCreatie vormt de rode draad in het OpenUP Festival. Ook jij kunt je bijdrage leveren als CoCreator (tien dagen) of als deelnemer (vijf dagen).

We leven in een wereld die volop in beweging is en vraagt om daadkrachtige mensen die leven en werken vanuit hun hart. Samen maken we het verschil; als community zijn we veel sterker dan welk individu dan ook. Tijdens het OpenUP zomerfestival krijg je ruimte om jouw waardevolle talenten te delen en je unieke plek in de wereld te ontdekken. Hoe je jouw dromen kunt realiseren en hoe we samen kunnen gaan staan. Het begint allemaal met bewustwording en ontlokt de vraag: Waar ga jij voor staan? Wil je meer over dit festival weten, neem dan even een kijkje op hun site: www.openupfestival.nl.

Lees ook:Open UP! festival op kasteel De Berckt in Baarlo…
Lees ook:Spookhuis filmpje, Kasteel Staveren
Lees ook:Kom naar het Eigenwijs Festival in Houten…
Lees ook:In Nepal eren ze honden…
Lees ook:Trouwen in het kasteel van Dracula

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>