Mysterieus gat. Werk van aliens…

Een enorm gat op Mars stelt wetenschappers voor een raadsel. Sommige UFO-onderzoekers suggereren dat het mogelijk gaat om het werk van buitenaardsen, schrijft Fox News.

In een video die door SecureTeam 10 op YouTube is geplaatst, is een diep gat te zien in het Marslanschap. Astronomen vragen zich af wat het is.Tyler Glockner, de eigenaar van SecureTeam 10, zei dat het gat een doorsnee heeft van enkele honderden meters. Het is onduidelijk hoe dit enorme gat in het rotsachtige terrein van Mars, een planeet die net als de aarde ijskappen op de polen heeft, precies is ontstaan, voegde Glockner toe. De beelden zijn gemaakt door NASA’s Mars Reconaissance Orbiter (MRO), die de rode planeet al een aantal jaren verkent.

NASA heeft verschillende mogelijke verklaringen gegeven voor het gat, waaronder meteorieten, lavabuizen, overstromingen en vulkanen. Maar complottheoretici denken daar anders over. Glockner, die bijna een miljoen abonnees heeft op YouTube, zei dat het lijkt alsof het gat uitgegraven is. Hij voegde toe dat het mogelijk een ingang is van een ondergrondse beschaving. Weer je meer over dit onderwerp weten?  Bekijk dan de fragmenten op www.ninefornews (foto’s internet).

Lees ook:Gaan we verhuizen naar Mars?
Lees ook:Er stroomt nog steeds water op Mars…
Lees ook:Onze planeet wordt steeds meer instabiel…
Lees ook:Op zoek naar astronauten ruimtereis Mars…
Lees ook:Bijna geen water op Mars…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>