Heel jezelf met affirmaties, geneeskunde en voeding…

In disbalans? Wat dacht je van het boek  ‘Alles komt goed heel je lichaam met medicijnen, affirmaties en intuïtie van Louise Hay en Mona Lisa Schulz.

Mensen krijgen steeds meer te maken met veelvoorkomende ‘onbalansen’ en mentale oorzaken voor fysieke klachten. Hay en dr. Schulz beschrijven dit aan de hand van zeven emotionele centra in het lichaam. Door de unieke combinatie van spiritualiteit en de wetenschap is Alles is goed vernieuwend en toegankelijk. Met een uitgebreide vragenlijst breng je je aandachtsgebieden in kaart. Je past zo gemakkelijk de adviezen en affirmaties toe. Alles is goed leert je een gebalanceerd en gezond leven te leiden. Heel jezelf met affirmaties, geneeskunde en voeding.

Louise Hay is bekend van de bestseller ‘’Je kunt je leven helen’. Hier zijn meer dan 50 miljoen exemplaren van verkocht. Ook dit is een vooruitstrevend boek dat gaat  over spiritualiteit en reguliere geneeskunde. Dr. Mona Lisa Schultz is gediplomeerd arts en intuïtief deskundige. Ze houdt zich bezig met het grensgebied tussen wetenschap en spiritualiteit. Met boek krijg je inzicht in hoe je ziekte ontstaan is en wat je er zelf aan kan doen. Louise Hay geniet internationale bekendheid als autoriteit op het gebied van persoonlijke groei. Haar filosofie is gebaseerd op de leer van de Science of Mind en is daar in feite een vereenvoudigde en daardoor dus meer toegankelijke vorm van. Het leven is niet iets wat ons overkomt, aldus Louise. In daar boeken legt ze uit dat onze overtuigingen en de ideeën die we over onszelf en over het leven hebben vaak de oorzaak zijn van onze emotionele problemen en onze lichamelijke aandoeningen. Ook leert ze ons hoe we, door bepaalde methoden toe te passen, ons denken en ons leven ten goede kunnen veranderen. Verder benadrukt ze dat het belangrijk is om van jezelf te (leren) houden, omdat dit de belangrijkste sleutel is tot positieve veranderingen op elk gebied in je leven.

Lees ook:Louise Hay; ‘Je kunt leven helen…’
Lees ook:De kracht van affirmaties…
Lees ook:Positief denken door affirmaties…
Lees ook:Nieuw boek van Paul Loomans…
Lees ook:Paranormaliteit staat spiritualiteit in de weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>