Konijnen en hun bijzondere kanten…

Het konijn heeft vele kanten. Zo hebben deze dieren onder meer een spirituele betekenis. Als totemdier staat het konijn voor: vertrouwen, moederinstinct, geloof, verzorging, geluk, vruchtbaarheid, groei.

Het konijn helpt je wanneer je wilt leren om je angsten los te laten tijdens je groeien en het verleggen van je eigen grenzen. Het Konijn kan je ook helpen met productiviteit,  luisteren, sluwheid, snelheid en onschuld. Het konijn toont je dat het tijd is je angsten los te laten in plaat van ze vorm te blijven geven. Hij toont ook dat het van richting te veranderen als er een bedreiging is soms heel lonend kan zijn of het jezelf bevriezen dwz dat stil afwachten tot de cyclus voorbij is en een nieuwe cyclus is begonnen nieuwe wegen kan openen.

Als je droomt over een konijn voorspelt dit geluk, een prettige samenloop van omstandigheden en een positieve uitkomst van toekomstige ondernemingen. Konijnen halen ons ook de krant.  Zo knagen konijnen graag op een stuk hout, maar Mordecai (of Morty) speelt liever spelletjes met blokjes hout. Het konijn blijkt de regels van Jenga aardig te snappen. Voorzichtig is hij niet en het is zeer onwaarschijnlijk dat hij met zijn techniek ooit een spelletje zal winnen. Maar het concept van de balkjes snapt hij wel.  Volgens zijn eigenaren is de buiten opgegroeide Morty altijd een buitenbeentje geweest. “Morty vertoonde niet het normale konijnengedrag. Hij sprong en hupte niet vrolijk in het rond. Daarnaast krijgt hij ook te maken met een botvliesontsteking. Hij kwam in een dierenasiel terecht, waarna hij over werd gezet naar People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), waar hij weer een warm thuis heeft gekregen.” (bron en foto Metro)

Lees ook:Pas op met het gebruik van een Ouija bord
Lees ook:Pinokkio krijgt plekje in Efteling…
Lees ook:Frits van Houten als geest terug in GTST
Lees ook:Slangen worden misbruikt bij yoga
Lees ook:Cold Reading de truck in beeld door Darren Brown

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>